Importanta cursurilor Lamaze

Importanta cursurilor Lamaze

0
metoda_Lamaze

cursuri-lamaze

Picture 1 of 2

In timpul sarcinii fiecare gravida se pregateste pentru nastere. Cursurile Lamaze reprezinta un bun prilej de autocunoastere, dar si imbinarea unor tehnici eficiente pentru o nastere normala mai usoara.

Cu toate ca multe gravide asociaza cursurile Lamaze cu anumite metode de nastere, in realitate acestea nu fac altceva decat sa pregateasca gravida in fata travaliului, precum si in fata celor mai dificile momente ale nasterii, pe care in mod normal nu le-ar putea trece atat de usor.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De la simplele si binecunoscutele exercitii de respiratii si pana la pregatirea trupeasca si psihica a gravidei- totul sunt concretizate intr-o serie destul de larga de astfel de exercitii.

Un specialist al cursurilor Lamaze reuseste sa ii arate gravidei ce anume se intampla cu organismul si corpul sau atat in timpul sarcinii, cat si in timpul nasterii. Cu alte cuvinte, participand la cursurile Lamaze pentru gravide vei reusi sa infrunti necunoscutul din sarcina, cat si din timpul nasterii care determina temeri puternice pentru orice femeie insarcinata.

Chiar daca unii se inscriu la cursurile Lamaze in speranta dobandirii exercitiilor de respiratie, in realitate majoritatea reusesc sa afle si lucruri mult mai interesante, fiind de-a dreptul chestionati cu privire la modul de adaptare in sarcina.

De asemenea, prima imagine a bebelusului, primul contact cu acesta reprezinta un impact emotional major pe care cursurile Lamaze reusesc sa te invete sa le autodepasesti si sa te comporti normal, asa cum ar trebui sa o faca o adevarata mamica.

Cu toate ca la aceste cursuri se inscriu cu preponderenta gravide, in realitate multi viitori tatici doresc sa isi insoteasca partenerele, pentru a reusi impreuna sa faca fata momentului nasterii, precum si pentru a dobandi o anumita abilitate ulterioara de tatic.

In cadrul cursurilor Lamaze, instructorii vor reusi sa te tramsforme intr-o persoana cu adevarat informata, fara temeri legate de nastere, dar si de viata de dupa acest moment. Pentru ca totul sa poata fi cunoscut si stiut pana la momentul nasterii, specialistii in Lamaze incearca sa tina cont de un anumit plan realizat la inceputul fiecarei terapii.

Foto: http://www.magicbebe.ro / http://depici.ro

 
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu