Importanta vaccinarii la copii

Importanta vaccinarii la copii

1
vaccinare (www.coffeechat.ro)

vaccinare (www.coffeechat.ro)Chiar daca unii parinti sunt si astazi intr-o mare dilema atunci cand vine vorba de imunizarea copilului lor, vaccinurile s-au aratat a fi o sursa importanta pentru distrugerea celor mai periculoase boli ale lumii – tuberculoza, poliomielita, rubeola….

Asa cum evidentiam mai sus unii parinti sunt sceptici in ceea ce priveste capacitatea vaccinurilor de a distruge acesti virusi existenti mergand pe premisa ca micutul lor nu va fi afectat de vreo astfel de maladie necrutatoare. Altii sunt destul de tematori atunci cand vine vorba de efectele adverse pe care le pot avea vaccinurile, crezand ca bebelusii nu vor fi capabili sa faca fata unor stari febrile minore. Si nu ii putem uita pe cei care sunt de parere ca vaccinurile le cauzeaza copiilor anumite afectiuni, reparand intr-un loc si distrugand alte organe ale corpului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De aici si pana la spusele rau-voitoare ale navigatorilor de internet nu mai este decat un pas destul de mic. Asa s-a putut ajunge la supozitia conform careia vaccinurile sunt responsabile de autism ca urmare a cantitatii de mercur pe care o contin. Cu toate acestea, referintele medicale nu au putut proba o asemenea acuza adusa sistemului de vaccinare obligatoriu.

Potrivit medicilor, vaccinarea copiilor este esentiala pentru ca micutul sa poata fi ferit de cele mai grave afectiuni. Acestia mai sustin faptul ca, desi unele vaccinuri contin si efecte adverse, inca nu s-a ajuns la concluzia unor complicatii destul de grave la adresa sanatatii copilului. De aceea, ei nu pot decat sa ii acuze pe cei care fac o astfel de campanie negativa vaccinarilor, sustinand ca in cazul refuzului situatia poate deveni destul de dramatica pentru copil, uneori chiar la varste mai inaintate.

Probabil s-au uitat riscurile maladiilor in masa, precum holera, ciuma…exterminate tot ca urmare a unor astfel de metode. Si pentru a ne aduce aminte, nu este nevoie decat sa privim imaginea trecutului nu foarte indepartat.Ce s-ar intampla daca s-ar refuza in masa vaccinarea? Am ajunge tot acolo…




1 comentariu

  1. Alooo,mai aveti un articol in care scrieti ca vaccinurile sunt periculoase pt copii si ca pot cauza autism!!!Aici spuneti taman invers!!!Hotarati-va!!!!!

Lasa un comentariu