In curand, KIDEX

In curand, KIDEX

0

In perioada 25 – 28 martie 2010 complexul expozitional Romexpo isi deschide larg portile pentru ca organizatorii targului Kidex sa isi faca cunoscute cele mai spectaculoase oferte de primavara.

Si fiindca oricine se doreste a fi un castigator, Kidex aduce ca noutati diferite jocuri si concursuri cu zeci de premii. Asadar, nimic nu te poate impiedica sa participi la * Tombola Bebelusului

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
  • Tombola Frumusetii
  • Tombola Viitoarei Mamici
  • Iepurasul din burtica
  • Maratonul carucioarelor
  • Tup-tup bebe

Cele mai noi produse, accesorii, hainute, carucioare, patuturi, scaune de masina, dar si multe multe inovatii contureaza intreg universul expozitional si de aceasta data.

La KIDEX informatiile se tin lant, poti afla cele mai recente stiri despre sarcina, nastere, alaptare si cresterea bebelusului. Expozantii acestui targ expozitional va vor pune la dispozitie toate datele pe care le detin cu privire la bebelusi.

Daca insa vizitezi targul impreuna cu cel mai mic membru al familiei, poti beneficia din partea targului de un spatiu de intimitate in care sa ii poti schimba linistita scutecelul fara ca nimeni sa te priveasca sau sa te deranjeze de la o astfel de activitate. De asemenea, targul va beneficia si de un spatiu denumit”Zona de alaptare” unde poti sa iti alaptezi linistita copilul departe de privirile celorlalti.

Articol realizat de Tatiana Tuţă
Fara comentarii

Lasa un comentariu