Usturoiul ajuta la fertilitatea masculina

Usturoiul ajuta la fertilitatea masculina

Nu multi sunt cei care cunosc calitatile nutritive ale usturoiului. O planta absolut normala, consumat de cei mai multi dintre noi, usturoiul poate reprezenta un adevarat afrodisiac.

Desi se stie ca usturoiul creste si necultivat in salbaticie, aceasta planta perena a aparut pentru prima data in Asia ca urmare a cultivarii acestuia.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Probabil se cunosc deja cateva aspecte legate de calitatile avute de acesta, dar cu siguranta, nu se cunoaste ca ajuta la reglarea fertilitatii masculine. Acesta, consumat in cantitati moderate, poate duce la sporirea fertilitatii masculine, evita riscul pierderii sarcinii si prin continutul sau de vitamina B6 ajuta la pastrarea imunitatii organismului.

Diversele forme de consumare pot face din acesta o adevarata placere, fiind consumat alaturi de mancaruri asortate, de cele mai multe ori in stare cruda. Chiar daca ulterior consumarii lasa un miros neplacut in cavitatea bucala, acesta poate fi eliminat sau diminuat prin consumarea catorva frunze de patrunjel imediat dupa masa.

Proprietatile nutritive ale usturoiului intervin in momentul consumarii acestuia in stare cruda. De aceea este bine a fi curatat si pisat manual, urmand a fi lasat inainte de consumare circa 15 minute. Usturoiul poate fi asociat in diverse mancaruri, in sosuri, taiat in bucatele mai mari ca dimensiune sau presarat pe painea prajita, la care se adauga sosul de rosii. Atunci cand este consumat este indicat a va interesa si de proprietatile nutritive ale celorlalte alimente consumate, acestea putand avea reactii total diferite fata de cele ale usturoiului, diminuandu-i in acest mod calitatile sale.

Doza recomandata este bine a se manca o data la doua sau trei zile. De cele mai multe ori, medicii recomanda evitarea unui exces alimentar al usturoiului, putand provoca reactii adverse nedorite. Daca se doreste mentinerea sau refacerea fertilitatii masculine, folosit in fiecare zi sau in doze mari, acesta poate afecta productia de sperma, hormonul masculin testosteron fiind diminuat, lucru neprielnic atunci cand va ganditi la conceperea unui copil.

Asadar, nu ezitati sa combinati sfaturile medicale cu aceste afrodisiace naturale.
Fara comentarii

Lasa un comentariu