Incepe productia pentru un nou serial Star Wars Rebels

Incepe productia pentru un nou serial Star Wars Rebels

0

logo-DC-EARS-YELLOW_1000pxA inceput productia serialului Star Wars Rebels, un program animat si incantator de televiziune, bazat pe una dintre cele mai mari francize de divertisment din toate timpurile. Premiera este programata pentru toamna lui 2014, sub forma unei emisiuni speciale, cu durata de o ora, la Disney Channel, va fi urmata de un serial difuzat pe Disney Channel si Disney XD din intreaga lume.

De conceperea serialului s-a ocupat o echipa de creatie cu un talent exceptional. Scenaristul / producatorul Simon Kinberg (X-Men: First Class, Sherlock Holmes, Mr. & Mrs. Smith) este producatorul executiv al Star Wars Rebels si isi aduce contributia pentru primul episod. Lui i se alatura producatorul executiv Dave Filoni, care s-a ocupat inca din 2008 de supravegherea realizarii Star Wars: The Clone Wars, nominalizat la premiile Emmy. Producatorul executiv Greg Weisman vine cu o vasta experienta in domeniul animatiei, cu realizari deosebite, precum Young Justice, Spectacular Spider-Man si Gargoyles.

Gary Marsh, presedintele si directorul de creatie pentru Disney Channel Worldwide, a declarat, “Intreaga echipa a Lucasfilm vine de peste trei decenii cu o creativitate extraordinara si cu spirit de inovare si suntem incantati sa aducem lumea expansiva si imaginara a Star Wars tuturor telespectatorilor Disney Channel. ”

“Nu am putut fi mai incantata de posibilitatea de a explora noi colturi ale universului Star Wars”, a declarat Kathleen Kennedy, presedinte Lucasfilm. “Cred ca Star Wars Rebels va ingloba imaginea, emotia si amuzamentul pe care atat copiii, cat si parintii lor, le apreciaza la Star Wars”.

Serialul plin de actiune este situat intre evenimentele din Episodul III si IV – o epoca ce se intinde pe aproape doua decenii, care nu a mai fost explorata pe ecrane pana acum. Star Wars Rebels se desfasoara intr-o era in care Imperiul isi asigura controlul asupra galaxiei si ii vaneaza pe ultimii Cavaleri Jedi, in contextul in care o revolutie a tinerilor impotriva Imperiului prinde contur. Alte detalii despre show constituie un secret bine pazit in acest moment.

Star Wars Rebels va fi produs de Lucasfilm Animation, aducand multe dintre talentele-cheie care au contribuit si la Star Wars: Razboiul Clonelor. Fanii care vor participa la Star Wars Celebration Europe (http://www.starwarscelebration.eu/) vor fi primii care vor avea acces exclusivist la noul serial. Distributia va fi anuntata la o data ulterioara. Mai multe informatii despre acest proiect in curs de dezvoltare pot fi gasite la www.StarWars.com si pe Facebook la facebook.com/starwarsrebels.