Indepartarea machiajului inainte de culcare

Indepartarea machiajului inainte de culcare

0
indepartarea machiajului

indepartarea-machiajului

Picture 1 of 2

Indiferent cat de mult ajungeti sa iubiti un anumit tip de machiaj este indicat sa incercati sa il indepartati mai inainte de culcare.

Machiajul reprezinta mai mult decat implinirea dorintelor fiecarei femei, o modalitate prin care aceasta redevine mai frumoasa, prin care se pot ascunde anumite defecte ale pielii. Tocmai de aceea, multe dintre femei comit greseala de a nu-l indeparta de pe piele mai inainte de a se culca.

In cazul in care femeile nu indeparteaza machiajul mai inainte de culcare tenul va capata un aspect mai putin sanatos si de aceea specialistii le indeamna sa foloseasca discurile demachiante, precum si o lotiune hidratanta dupa demachiere.

Alegerea produselor pentru indepartarea machiajului va trebui sa se faca cu multa grija. Discurile din bumbac reprezinta o alternativa mult mai sanatoasa care reuseste sa atribuie un plus de sanatate si comfort in fata vatei folosite pana nu demult.

De asemenea, demachiantul trebuie ales in functie de tipul fiecarui ten. In cazul in care esti mai in varsta, pielea este mai sensibila poti cere sfatul unui specialist sau foloseste produse de demachiat din farmacii, testate dermatologic.

Foto: http://hot.wendy.ro/ http://2.bp.blogspot.com

Articole similare