Inghetata regleaza infertilitatea

Inghetata regleaza infertilitatea

inghetata (www.unc.edu)

inghetata (www.unc.edu)Atunci cand bebelusul pe care il visezi cu atata nerabdare intarzie sa mai apara este indicat sa incerci sa mananci cat mai multa inghetata, dar si lapte integral.

Conform specialistilor, astfel de produse sunt esentiale pentru reglarea functiei fertile a organismului. Un studiu realizat in Statele Unite ale Americii este de parere ca laptele degresat nu te ajuta in niciun fel sa devii mamica, avand un continut destul de scazut de grasime. Asadar, consumati lactate, dar si produsele din lapte in stare cat mai naturala, sansele crescand considerabil.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cercetatorii studiului sunt de parere ca femeile care au consumat lapte degresat in fiecare zi vor putea trece prin asa numita perioada anovulatorie. Acestia sunt de parere ca femeile care consuma zilnic o portie de lactate degresate isi reduc capacitatea de a deveni mamici cu circa 30% comparativ cu cele care consuma zilnic lactate cu un continut de grasime mai ridicat.

Cu toate acestea, exista si pareri contrarii. Acestia considera ca laptele degresat te ajuta sa devii mai repede mama, iar cel cu grasime mai multa iti va ingreuna functia de reproductie a organismului.

Rezultatul studiului consta in consumul de lactate cu un continut ridicat de grasime, acestea fiind un inlocuitor al celor degresate. Asa ca, daca iti doresti sa devii mamica este indicat sa incerci sa consumi laptele in starea lui cat mai naturala, bogat in grasimi si sa incerci sa inlocuiesti consumul de iaurt cu cel de inghetatat, mult mai grasa, de altfel.

Chiar si asa cercetatorii sunt de parere ca viitoarele mamici nu vor trebui sa depaseasca ratia de calorii zilnica necesara organismului, iar dupa ce au ramas insarcinata sa consume iarasi cat mai multe lactate, dar…cu un continut scazut de grasimi.
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu