Ingrijirea pielii bebelusului cu JOHNSON’S® baby Oil

Ingrijirea pielii bebelusului cu JOHNSON’S® baby Oil

1

Picture 1 of 1

JOHNSON’S® baby Oil este unul dintre cele mai populare branduri pentru îngrijirea pielii la nivel mondial. Brandul face parte din portofoliul Johson&Johnson, o companie cu o istorie de peste 120 de ani.

Fiind destinat atât pentru bebeluşi, cât şi pentru adulţi, femeile din toată lumea se bazează pe multiplele sale beneficii de hidratare pentru a îşi păstra pielea moale şi suplă, cu o strălucire de superstar.

Pentru o piele fină, aplică JOHNSON’S® baby Oil după baie sau duş pe pielea umedă – hidratează de 10 ori mai bine. Un strop de JOHNSON’S® baby Oil pe, mâini, picioare şi decolteu va conferi pielii un aspect strălucitor de vară. Aplicat pe pielea încă umedă de după baie, JOHNSON’S® baby Oil netezeşte pielea mai bine şi o hidratează în adâncime, lucru pe care altă loţiune nu îl poate face.

Poţi fi sigură că JOHNSON’S® baby Oil este suficient de blând pentru pielea delicată. Fiind conceput special pentru pielea bebeluşilor, JOHNSON’S® baby Oil este hipoalergenic şi protejează bariera pielii celor mici. De aceea, ai garanţia că foloseşti un produs blând şi sigur.

JOHNSON’S® baby OilFormula originală superioară de hidratare lasă pielea cu un aspect moale şi neted. Este un ulei hidratant cu o fineţe de mătase pentru o piele fină ca mătasea.

JOHNSON’S® baby Oil hidratează de 10 ori mai bine atunci când este aplicat pe pielea umedă[i], lăsându-ţi pielea moale şi fină ca de bebeluş. Acest ulei blând este uşor de întins pe piele, ceea ce îl face ideal pentru masajul bebeluşilor.

Uleiul este absorbit uşor în piele şi este testat dermatologic.

JOHNSON’S® baby Oil Bedtime – Această formulă îmbunătăţită conţine un amestec patentat de arome cu efect de relaxare – NATURAL CALMTM. Folosit în rutina JOHNSON’S® baby Bedtime ce cuprinde o baie caldă, masarea în piele a uleiului JOHNSON’S® baby Bedtime şi relaxarea în linişte,  este dovedit clinic că ajută bebeluşii să doarmă mai bine şi mai mult – şi cu siguranţă te va ajuta şi pe tine să adormi şi să te bucuri de somnul de frumuseţe!

Uleiul este absorbit uşor în piele şi este testat dermatologic.

JOHNSON’S® baby Oil cu Aloe Vera – conţinând extracte de aloe vera şi vitamina E – cunoscută pentru efectele calmate asupra pielii – s-a dovedit că hidratează pielea, lăsând-o moale şi fină ca cea de bebeluş.

Formează o barieră fină pentru a preveni uscarea pielii şi pierderea aspectului moale şi fin.

Foloseşte JOHNSON’S® baby Oil cu Aloe Vera & vitamina E după baie, pentru un masaj blând, sau oricând ai pielea uscată.

Uleiul este absorbit uşor în piele şi este testat dermatologic.

JOHNSON’S® baby Oil Gel cu Muşeţel – Această formulă este îmbogăţită cu muşeţel natural, bine cunoscut pentru efectul de calmare a pielii. Gelul este ideal pentru a fi aplicat pe picioare înainte de o noapte de dans, pentru o străucire perfectă! JOHNSON’S® baby Oil Gel cu Muşeţel hidratează în profunzime, lăsând pielea de o fineţe incredibilă. Având o textură unică, hidratează intens şi protejează pielea pentru un timp îndelungat.

Uleiul este absorbit uşor în piele şi este testat dermatologic.

JOHNSON’S® baby este unul dintre cele mai de succes modele de branding din România premiate de Superbrands România. Calitatea remarcabilă a produselor, respectul pentru consumatori, bunul raport calitate-preţ, încrederea şi reputaţia i-au adus brandului JOHNSON’S® baby distincţia de Consumer Superbrand 2011.