INSCRIE-TE LA CLUBUL “TRAIESTE SANATOS!”

Eveniment cu traditie pentru Baby Boom Show, Clubul Traieste Sanatos, organizat in colaborare cu Asociatia Romana de Pediatrie, este si in aceasta primavara alaturi de toti parintii care cauta sfaturile specialistilor in ingrijirea copilului, a tinerei mamici si a gravidei.
Ca si pana acum, seminarul va fi moderat de Simona Dragomir, realizatoarea mai multor emisiuni medicale de success, careia i se vor alatura nume importante din viata medicala, precum Prof. Dr. Marin Burlea, presedinte al Societatii Romane de Pediatrie,Dr. Gheorghe Mencinicopschi, director al Institutului de Cercetari Alimentare si Dr. Luminita Florea, medic specialist diabet, nutriţie şi boli metabolice.
Acestia se vor intalni cu toti cei interesati vineri, 11 aprilie, ora 13:00, in cadrul Clubului “Traieste Sanatos”, care va avea loc la targul Baby Boom Show, Romaero Baneasa, unde vor discuta si vor raspunde la intrebarile celor prezenti pe diverse teme precum:

Epigenetica si sanatatea copilului si a mamei

Sarea si zaharul la copii. Cand si mai ales cat?

Influenta somnului, a fumului de tigara si a drogurilor asupra fatului

Alimentatia in timpul sarcinii – ce inseamna normalitate?

Miturile dietelor restrictive
Acestora li se vor alatura firme specializate in vanzarea de produse dedicate nou-nascutilor, copiilor si mamicilor, precum 9luni, dar si CEFF ROMANIA, marca înregistrată la nivelul Uniunii Europene, care atestă faptul că produsele alimentare inscripționate cu acest logo nu conțin conservanți, îndulcitori, coloranți artificiali sau glutamați cu potențial periculos sau controversați.

Din partea 9 luni va vorbi in cadrul seminarului “Traieste sanatos” Ionela Chitanu, reprezentant medical, care va supune atentiei o tema foarte importanta pentru tinerele mamici: mama moderna si dificultatile in alaptare.

CEFF ROMANIA va dezbate un subiect sensibil, insa necesar informarii tuturor, de la cei mai mici la cei mai mari: produse alimentare fara chimicale inutile.

Pentru toate acestea, te asteptam la targul Baby Boom Show, sa fii participant activ la Clubul “Traieste sanatos”, vineri, 11 aprilie, Romaero Baneasa. Doar cei care vor completea formularul de inscriere vor putea participa la seminar.

Rezerva-ti o consultatie gratuita la cei mai renumiti medici si afla raspunsuri la intrebarile cele mai importante pentru tine si copilul tau!

Trimitere aici: http://www.babyboomshow.ro/evenimente/clubul-traieste-sanatos/newslettere/98-tu-stii-totul-despre-ingrijirea-copilului-tau.html

 

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare