Aproape 100 de parinti au participat la cursul de puericultura

Aproape 100 de parinti au participat la cursul de puericultura

0

img_0943

Picture 1 of 34

Aproximativ 100 de parinti au luat parte saptamana trecuta la cursul gratuit de puericultura organizat de Chicco in parteneriat cu bebelu. Anca Balasoiu, moasa licentiata si coordonator la Scoala Mamei de la Maternitatea Bucur, a fost cea care a sustinut cursul pe parcursul celor 4 zile.
Cursurile au fost organizate chiar in incinta magazinului Chicco din Bucuresti de pe str. Ceaikovski nr. 7. In felul acesta viitorii parinti au primit informatii pretioase despre sarcina, alaptare si primele zile acasa cu bebelusul, luand contact totodata cu primele produse necesare unui bebelus, printre care caruciorul si scaunul de masina ocupa un loc esential.
Toti taticii prezenti la curs au primit la finalul atestatul ce le acorda dreptul la 10 zile de concediu platit, dupa nastereacopilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000. Asa ca taticii vor avea ocazia sa o sustina si sa o ajute pe tanara mamica inca din primele zile de viata ale bebelusului.

Anca Balasoiu, care sustine deja de 3 ani cursul de puericultura la Maternitatea Bucur, a fost o prezenta foarte placuta si un antrenor cu experienta pentru gravide, reusind sa sustina cursul intr-un mod foarte interactiv invitandu-i mereu pe parinti sa puna intrebari pentru a-si risipi ingrijorarile.