Intelege bebelusul ce e Craciunul?

Intelege bebelusul ce e Craciunul?

0
bebelus suparat de craciun (www.desktopchristmaswallpaper.com)

bebelus suparat de craciun (www.desktopchristmaswallpaper.com)Atunci cand bebelusul inca nu a implinit varsta de un anisor si nu constientizeaza foarte bine ceea ce se intampla in jurul sau parintii par sa amane putin sa il integreze in spiritul Craciunului. Asa ca, nu pun prea mare accent pe amenajarea casei, pe venirea mosului sau pe cadourile pe care ar trebui sa le primeasca micutul.

Acestia sunt de parere ca bebelusul nu poate constientiza foarte bine momentul Sarbatorilor si este posibil chiar uneori sa fie speriat. Cu toate acestea, specialistii sunt de parere ca bebelusii chiar daca par sa nu constientizeze totul in jurul lor, acestia pot simti spiritul Craciunului si al Sarbatorilor pline de armonie in familie. Chiar daca, intr-adevar, ei nu percep simbolistica acestei sarbatori, acestia pot percepe starea de bucurie si de armonie ce va domni in familie si locuinta in care acestia traiesc.

Inca de la nastere micutul percepe ceea ce se intampla in jurul sau si atmosfera de bucurie si fericire care il inconjoara. Pe masura ce acesta creste, va putea constientiza ce inseamna Craciunul, dar si asteptarile pe care le are de la Mos Craciun. Va fi mai sigur pe dorintele sale si ii va putea chiar trimite o scrisoare in care sa ii impartaseasca ceea ce isi doreste.

Stim cu totii ca in ziua de Craciun va domni o adevarata oaza de liniste si fericire, atasamentul dintre copil si mama sa fiind unul destul de puternic. Clinchetul clopoteilor, mirosul de brad, dar si caadourile primite par sa transmita iubirea dintre cei dragi.

In ziua de Craciun fiecare copil isi doreste sa primeasca un cadou de la Mos Craciun. De multe ori, parintii de bebelusi par sa uite ca trebuie sa ii aduca si celui mic o jucarie intrucat se gandesc ca acesta nu constientizeaza inca ce inseamna cu adevarat cuvantul cadou.

Se pare ca sarcina cadoului revine mamei, fiind singura careia copilul i se va destainui cu privire la dorintele sale. In cazul in care acesta este mult prea mic si nu poate vorbi, tot mama va fi aceea care va putea sa ii cunoasca dorintele, transmitandu-le mai departe partenerului.

Asa ca, nu te lasa pacalita de varsta copilului tau si ofera-i acestuia cel mai frumos cadou. Fiind vorba de prima sarbatoare traita in preajma sa veti trai cu totii niste momente de-a dreptul spectaculoase si inegalabile ca amintire.

Articole similare