Intre lumi – parinte si copil. Seminar de sanatate emotionala – Sambata,...

Intre lumi – parinte si copil. Seminar de sanatate emotionala – Sambata, 17 octombrie, ora 10.00

0

Odata cu venirea pe lume a unui copil, intram in cel mai important rol al vietii noastre, acela de parinte. Cu totii vrem sa excelam la acest rol, sa crestem un copil echilibrat emotional. Ne informam, intrebam prietenii, vecinii, cautam online informatii, citim carti de parenting, punem in practica ce putem. Ne dam seama ca lucrurile sunt confuze, ne facem griji legate de alegerile pe care le facem, apar tensiuni …

Pana la urma, ce este important pentru cresterea armonioasa si echilibrul emotional? Aceasta si multe alte intrebari isi vor gasi raspunsul in cadrul seminarului de sanatate emotionala „Intre lumi – parinte si copil”. Un seminar marca „Eu, parinte ghemotoc”, menit sa clarifice, sa simplifice si sa raspunda celor mai arzatoare intrebari care ii cuprind pe tinerii parinti. 

De ce acest seminar, de ce e important sa vii in data de 17 octombrie sa discutam?

Pentru ca vei gasi o abordare psihoterapeutica, centrata pe persoana, o abordare pozitiva, care pune accent pe sanatatea emotionala a voastra, a parintilor si, implicit, a ghemotocilor vostri.

Pentru ca suntem, inainte de toate, psihoterapeuti, dar si mamici la randul nostru. Imbinam cunostintele psihologice cu experienta de mama si asta functioneaza minunat!

Pentru ca un copil sanatos emotional are in spate parinti echilibrati si de aceea tu, parinte, esti cel mai important pentru noi. Discutam despre prezent, dar mai ales despre viitor, despre a creste armonios impreuna.

Vei obtine informatii utile pentru dezvoltarea armonioasa a relatiei dintre tine si ghemotocul tau de la ghemotocii specialisti: Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, psihoterapeuti centrati pe persoana si mamici.

Vom avea si un invitat special alaturi, o proaspata mamica pentru a doua oara, care se pricepe de minune in a pune „Povesti pe bat”: Dana Nalbaru. Dana ne va vorbi din experienta sa, despre provocarile rolului de mama si despre importanta pregatirii in acest rol.

Avem multi prieteni alaturi de noi, care sustin acest seminar si carora le multumim. Astfel, ghemotocii vor avea o zona de joaca special amenajata pentru ei, unde Bebelibrarie si Pufu Shop le vor pune la dispozitie carticele si jucarii minunate. Gabriel Colta va avea grija sa ramanem cu cat mai multe amintiri frumoase prin fotografiile pe care le va realiza.

Fata care Gateste cu Flori pregateste special pentru acest eveniment o Colectie de t’arte dulci cu flori si fructe de sezon.

Covata cu maia si Baby Fresh Food ne vor fi alaturi cu gustari deosebite pentru cei mari, dar si mici. Iar Sloop ne va delecta cu o colectie de sucuri naturale. Nu in ultimul rand, fiecare participant va pleca cu un cadou surpriza din partea Secom, Nutricia si Samas.

Detalii organizatorice:

  • Data: 17 octombrie 2015, intre orele 10.00-12.00
  • Cui se adreseaza: Viitorilor si proaspetilor parinti, care au copii cu varsta de maxim 3 ani.
  • Locatie: Str. Piata Romana nr. 5 (mansarda Diverta Piata Romana)
  • Investitia voastra: 50 lei/ participant (copiii au intrarea gratuita)
  • Inscrieri: completati formularul de inscriere. Plata se face in contul pe care il veti primi in urma completarii formularului. Pentru mai multe informatii sau nelamuriri ne puteti contacta la numerele de telefon: 0744 831 508/ 0721 254 119 sau pe [email protected]

„Intre lumi – parinte si copil” este un seminar despre tine, despre parintele din tine, dar mai ales despre viitorul relatiei cu ghemotocul tau!

www.euparinteghemotoc.ro