Nutritia potrivita inainte de culcare

Nutritia potrivita inainte de culcare

0

Un somn linistit si relaxant pe parcursul noptii este important pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa a copilului dumneavoastra – si este important si pentru Mami si Tati.

Pe langa ritualurile de linistire inainte de culcare si mediul potrivit pentru somn, mesele de seara satioase si usor digerabile, care nu pica greu la stomac, sunt de asemenea importante pentru a adormi usor si pentru a dormi pe toata perioada noptii. Ar trebui sa fie de la sine inteles ca masa de inainte de culcare nu ar trebui sa contina adaos de zahar.

Dupa 4-6 luni, conform recomandarilor Institutului de Cercetare asupra Nutritiei Copilului din Germania, laptele ar trebui completat cu hrana de diversificare, pas cu pas. Multi parinti au aceeasi intrebare: care este cea mai potrivita masa pentru un somn bun?

Ce este usor digerabil, satios pe termen lung si prin urmare ii va permite copilului dumneavoastra sa aiba parte de un somn relaxant pe parcursul noptii?

O masa de cereale si lapte a fost dintotdeauna alegerea traditionala, incercata si testata pentru seara. Laptele contine si ofera proteine usor digerabile si, in mod particular, nutritive.

Fulgii delicati de cereale ofera energie. Fulgii nutritivi asigura copilului energia necesara, disponibila pentru o perioada mai lunga de timp.

Astfel, copilul dumneavoastra va dormi, de obicei, nederanjat fara a fi trezit de senzatia de foame.

Aceasta este cea mai buna modalitate de a finaliza ziua si de a incepe o noapte relaxanta:

Observati cu atentie semnalele copilului dumneavoastra.

Pentru cina micutii nu ar trebui sa fie atat de obositi, incat aproape sa nu adoarma in timp ce mananca. Pentru a dormi bine, copilul dumneavoastra are nevoie de suficient timp pentru a manca cat are nevoie pentru a se satura.

Lasati ca ziua sa se termine in liniste si planificati sa petreceti putin timp imbratisandu-va, astfel incat micutul dumneavoastra sa se detaseze de mediul inconjurator – si de dumneavoastra – intr-un mod natural.

HiPP_macheta_PapTot_(interior)_GoodNight_06-07-2015Ce mese de Noapte Buna sunt disponibile de la HiPP?

Exact ceea ce mamele isi doresc: HiPP a dezvoltat Mese de Noapte Buna, fara adaos de zahar. Fulgii nutritivi de cereale garanteaza satietate pe termen lung, iar laptele potrivit copiilor le va asigura cantitatea adecvata de proteine de inalta calitate.

Nu uitati curatarea dintilor

Foarte important: inainte de culcare nu uitati sa curatati dintii. Am conceput o serie intreaga de sfaturi importante privind protectia dentara aici.