Invatam Engleza prin muzica, pictura si dans. Hai si tu la o...

Invatam Engleza prin muzica, pictura si dans. Hai si tu la o lectie gratuita!

De ce metoda noastra este un succes:

Invatarea in grupuri mici. Cursurile Helen Doron English sunt predate in grupuri mici de cate 4-8 copii. Aceasta modalitate de studiu e optima atat pentru copii cat şi pentru profesor. Pe de o parte, copiii se bucura de avantajul de a interactiona in grup, spre deosebire de meditatiile private in care sunt singuri. Pe de alta parte, grupurile mici permit o atentie individualizata a profesorului și multa practica a limbii engleze. Cercetarile au aratat ca invatarea in grupuri mici aduce rezultate mai bune decat meditatiile individuale.

Facem invatarea distractiva. Metoda Helen Doron ia in considerare stilurile diferite de a invata ale copiilor și se folosește de jocuri, mișcare, muzica și multa distractie pentru a folosi la maximum nevoia naturala a copiilor de a invata și abilitatea de a asimila limbile straine.

????????????????????????????????????
Profesori dedicati

Helen Doron English este foarte mandra de profesorii sai profesioniști și dedicati. Toti profesorii Helen Doron parcurg un program de pregatire riguros in care invata metodologia in detaliu și sunt pregatiti sa lucreze cu materialele Helen Doron. Am descoperit ca odata absolvit cursul, profesorii noștri devin foarte increzatori in metoda și foarte devotati pentru a se asigura ca fiecare copil beneficiaza din plin de lectiile noastre. Entuziasmul lor este molipsitor, iar copiii de abia așteapta sa inceapa urmatoarea lectie.

????????????????????????????????????
Cele mai bune programe din domeniu

Toate programele Helen Doron English – de la Toddler’s Best Start pentru bebeluși pana la Teen English pentru adolescenti cu varsta de pana la 19 ani – sunt dezvoltate intern sub atenta observatie a lui Helen Doron insași. Echipele de dezvoltare sunt formate din experti in lingvistica, in engleza ca limba straina și in dezvoltarea copilului. Toate poveștile, cantecele și animatiile sunt compuse și produse special pentru Helen Doron English pentru a corespunde cu un vocabular potrivit pentru fiecare curs. De asemenea, toate activitatile și jocurile sunt create pentru a oferi elevilor o experienta provocatoare și distractiva, care faciliteaza retinerea vocabularului.

Cele patru principii ale metodei Helen Doron English

Ascultarea repetata.  O componenta centrala a metodei Helen Doron English este ascultarea in fundal, acasa, a materialelor audio, de 2 ori cate 15-25 de minute in fiecare zi. Aceasta componenta asigura o expunere suficienta la limba engleza, expunere care este extrem de importanta la varste fragede.

CD-urile cu cantece originale și povești compuse special pentru Helen Doron English fac parte din seturile de materiale ale elevilor

????????????????????????????????????

Incurajare repetata. Cand copilul a rostit primul cuvant, v-ati aratat incantarea. Aceasta reactie pozitiva l-a incurajat sa continue sa spuna acel cuvant și sa rosteasca și altele. Cu ajutorul metodei Helen Doron English, copiii invata in același mod in care au invatat limba materna – cu multa incurajare repetata. Profesorii Helen Doron ofera aceasta incurajare repetata in clasa.

Helen Doron – Lider mondial in industria predarii limbii engleze ca a doua limba

Acum 30 de ani, lingvista și pedagoga Helen Doron a revolutionat predarea limbii engleze ca limba straina pentru copii, prin dezvoltarea unei metode care imita modul in care bebelușii invata limba materna. In prezent Helen Doron English este o retea internationala de franciza, prezenta in peste 30 de tari.

Aproape doua milioane de copii vorbesc engleza astazi datorita lui Helen Doron.

Cum a inceput totul

Totul a inceput cu o lectie de vioara. Acum aproape 30 de ani, lingvista britanica Helen Doron a inscris-o pe fiica sa de 4 ani la o lectie de vioara sustinuta de un instructor care preda prin metoda Suzuki. Ea a fost impresionata de metoda și de succesul acesteia și a fost inspirata de principiile metodei Suzuki in dezvoltarea propriei metode de predare a limbii engleze copiilor mici.

Va asteptam pe toti cei interesati sa ne contactati pe email [email protected], prin formularul de inscriere de pe www.englezapentrucopiibucuresti.ro sau la telefon 0723501280 pentru a va programa la o lectie DEMONSTRATIVA GRATUITA!!!

Adresa noastra este: str. C.C.ARION NR. 18A, APR. 5, SECTOR 1, BUCURESTI – zona GARA DE NORD

????????????????????????????????????

Articole similare