Program profilactic de evaluari motrice, logopedice si ortodontice pentru copii

Program profilactic de evaluari motrice, logopedice si ortodontice pentru copii

0

Cand va merge bebelusul meu? Paseste corect copilul meu? Cand trebuie sa vorbeasca cel mic? Vorbeste corect copilul meu?  Sunt intrebari pe care orice parinte le are cu privire la dezvoltarea copilului sau.

Specialistii KinetoBebe, psihologi si kinetoterapeuti pediatri, vor raspunde la aceste intrebari si vor oferi gratuit sedinte de evaluare motrica si cognitiv-lingvistica in cadrul Clinicii de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe in perioada 11-13 noiembrie 2016 .

Programul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 luni si 10 ani.

Programul presupune:

  • Evaluari motrice pentru copiii cu varsta cu prinsa intre 2 luni si 10 ani urmarindu-se: nivelul achizitiilor motorii conform etapelor de dezvoltare neuromotorie specifice varstei; posturarea corecta la nivelul:  umerilor, membrelor inferioare, coloanei vertebrale, achizitionarea echilibrului,  a coordonarii, mobilitatea si forta.
  • Evaluari logopedice pentru copiii cu varsta de peste 3 ani urmarindu-se nivelul de dezvoltare al limbajului precum si corectitudinea  articularii si pronuntiei sunetelor si cuvintelor. Intr-un concept unic si accesibil, specialistii logopezi va vor sta la dispozitie pentru a evalua nivelul de dezvoltare al limbajului, a identifica eventualele dificultati de vorbire dar si pentru a oferi solutii. 

Pentru ca telul nostru este de a oferi servicii complexe copiilor, alaturi de noi vor veni ortodontii de la Kidodent care ii vor ajuta pe cei mici sa aiba un zambet frumos. 

  • Evaluari ortodontice pentru copiii cu varsta de peste 3 ani urmarindu-se stadiul dentitiei – cronologia eruptiei dentare  (eruptie precoce / intarziata) ;stadiul si tipul de crestere ( anomalii dentare, alveolare, scheletice ); examen functional; examenul tonicitatii musculaturii faciale; obiceiuri vicioase. Gingiile si dintii sanatosi, impreuna cu o muscatura corecta, te ajuta sa mesteci si sa musti eficient, sa respiri si sa vorbesti cat de bine posibil.

www.kinetobebe.ro

sursa foto: jojocooperphotography.co.uk

Articole similare