Investeste in muzica pentru dezvoltarea copilului tau

Investeste in muzica pentru dezvoltarea copilului tau

0

Tot mai multi psihologi recomanda parintilor sa nu concentreze educatia copiiilor doar pe meditatii la materiile predate in scoala sau la sporturi practicate in tot mai putinul timp liber al celor mici, ci sa includa si activitati artistice in educatia copiiilor. Muzica este un mod foarte placut prin care cei mici isi pot dezvolta creativitatea si pot invata sa-si exprime mai bine ideile. Sigur, veti spune ca este o activitate costisitoare pe care foarte putini parinti si-o permit. Presupune achizitionarea de instrumente muzicale, care sunt destul de scumpe si investitia in ore de meditatie cu profesori de muzica.

Nu trebuie neaparat sa ne sperie investitia in educatia muzicala a copilului. Daca vom cauta pe internet anunturi instrumente muzicale vom gasi o multime de instrumente din toate categoriile, la pret redus. Este vorba in principal despre instrumente second hand, in stare buna de functionare, ale caror proprietari au decis sa cumpere unele superioare si le vand pe acestea pentru a-si recupera o parte din investitie.

Pe site-urile de mica publicitate vei gasi si anunturi pentru accesorii pentru instrumentele muzicale, unele dintre ele chiar noi. Poti face o selectie a a anunturilor de instrumente muzicale si sa le alegi doar pe cele din apropierea ta. Te vei putea intalni personal cu vanzatorul pentru a prelua instrumentul, astfel ca nu va fi nevoie sa platesti transportul. Vei putea chiar testa instrumentul inainte de a te decide sa il cumperi.

Astfel, vei reusi sa achizitionezi instrumentele muzicale de care are nevoie copilul tau la un pret mult mai mic decat cele din magazinele de specialitate. Si daca informatiile si videoclipurile de pe internet nu sunt suficiente pentru a pune bazele in stapanirea instrumentului ales, pe site-uri de mica publicitate gasesti si profesori dispusi sa faca pregatire cu cei mici.

Iar in cazul in care copilul nu reuseste sa se obisnuiasca cu instrumentul ales, pentru ca mai exista si situatii din acestea, il poti vinde la randul tau prin anunturi online la mica publicitate. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi un anunt in care sa mentionezi toate specificatiile instrumentului respectiv, eventuale defecte si sa atasezi cateva poze. Pretul de vanzare il vei stabili in functie de pretul pietei si de starea in care se gaseste instrumentul respectiv. In scurt timp, cu siguranta vei fi contactat de cineva care doreste sa il cumpere iar tu iti vei recupera investitia.