Iron Aid te scapa de corvoada calcatului

Iron Aid te scapa de corvoada calcatului

0
Iron Aid - Electrolux

Iron Aid - ElectroluxIron Aid te scapa de corvoada calcatului. Cui ii place sa calce…? Epoca de suferinta si disconfort cauzate de aburul in exces al fierului de calcat a luat sfarsit. Te poti bucura acum de haine perfect netezite datorita uscatorului de rufe de la Electrolux.

Garderoba ta nu va fi singura care va beneficia de un tratament special cu abur ce o va lasa ca proaspat calcata, ci chiar si hainutele delicate ale bebelusului tau, datorita programului special pentru tesaturi fragile. Dotat cu 9 programe traditionale de uscare si 5 programe de abur, imbracamintea, cat si incaltamintea familiei tale va fi gata de purtat. Totul cu ajutorul lui Iron Aid.

Iron Aid te scapa de corvoada calcatului si te uimeste “pana la ultimul jet de abur” prin functia “refresh” care, odata setata, va activa miraculosul vapor ce-ti va improspata pe loc hainele, fara a fi nevoie sa le speli.

In plus, poti controla aburul, incalzirea, temperatura, sensul de miscare si durata unui ciclu de uscare. E minunat…si cand te gandesti ca magia o faci chiar tu!