Iubirea, o stare de spirit creativă

Iubirea, o stare de spirit creativă

0

In Love with Art la Kulturama Studio

Sentiment complex, cu multiple definiţii şi semnificaţii, iubirea a inspirat creaţia, dar şi distrugerea, de-a lungul trecerii timpului. Războaie sângeroase sau opere de artă, toate sunt rodul iubirii şi tocmai asta demonstrează natura duală a personalităţii omului. Arta este manifestarea sublimă a iubirii, în artă se decantează admiraţia, bucuria sau tristeţea şi deznădejdea, poezia se naşte din iubire, perfecţiunea formei în sine cuprinde iubire în stare pură, sunet, culoare şi lumină.
Dragoste, pasiune, admiraţie, dorinţă sau extaz, toate se regăsesc în creaţia artistică, sunt sursă de frumos, în fiecare zi, anotimp sau vârstă. Iubirea este un joc serios de-a viaţa şi moartea, de-a a fi sau a nu mai… sau de a fi altceva!
Expoziţia “In love with ART” , al cărei curator este Mirela Trăistaru, reprezintă o viziune comună, armonioasă, asupra extraordinarului potenţial creativ estetic al iubirii.
Cuzina, Bogdan Severin Hojbotă, Lucian Muntean, Ştefan Neacşu, Vasile Pop Negresteanu, Emilia Perşu, Aurel Ţar, Vasile Tolan vă dau întâlnire pe 14 februarie, la Kulturama Studio în strada Maria Rosetti nr.45, pentru un eveniment de excepţie.
Expoziţia se desfăşoară în perioada 14-28 februarie.