Joaca cu bulgarii de zapada

Joaca cu bulgarii de zapada

0
joaca la zapada (www.turismofvg.it)

joaca la zapada (www.turismofvg.it)Chiar daca pentru unii dintre noi iarna nu este un anotimp tocmai placut ca urmare a frigului de afara, se pare ca ea este preferata in jocurile copiilor.

Zapada din timpul iernii, saniusul si patinajul sunt cateva activitati esentiale pentru orice copil in timpul iernii. Fiecare abia asteapta primii fulgi de nea pentru a se putea bate cu zapada cu prietenii. Cu toate acestea, riscurile de a raci sunt destul de mari, asa ca parintii se vad in imposibilitatea protejarii celor mici in fata anotimpului geros. Sa iti fortezi copilul sa ramana in casa nu este cea mai potrivita solutie. Daca vor ramane in casa nu se vor simti in largul lor si nu vor sti cum anume sa isi consume energia. Asa ca, poti opta sa iesiti impreuna afara, sa va bulgariti sau pur si simplu sa il supraveghezi la joaca.

Chiar daca joaca cu bulgari pare de multe ori inofensiva, in realitate aceasta poate genera anumite stari gripale sau de raceala. Asa ca, nu iti va ramane decat sa te asiguri ca micutul este suficient de bine imbracat atunci cand iese afara, poarta caciula, fular si manusi. De asemenea, un echipament potrivit de iarna nu poate fi potrivit in lipsa unei incaltaminte adecvate sezonului. De preferat ar fi ca micutul sa poarte ghete groase sau bocanci de iarna.

Afara poate sta in limita unui program stabilit de tine. Tinand cont de frigul de afara nu il poti lasa la nesfarsit sa se bulgareasca, incercand astfel sa ii faci un program cat mai fractionat. Atunci cand revine in casa asigura-te ca a baut o cana de ceai cald si si-a schimbat echipamentul cel mai probabil umed.

Chiar daca raceala este principalul dusman al celor mici intr-un astfel de sezon, pot aparea si anumite evenimente total nedorite. Asa ca, inainte de a pleca la joaca este indicat sa incerci sa ii verifici saniuta sau echipamentul de patinaj in asa fel incat sa nu ii produca vreo vatamare fizica. De regula, la joaca copiii vor trebui supravegheati fie de catre tine, fie de catre un alt parinte.