Joaca se incinge in august la Atelierele de vara ITSY BITSY

Joaca se incinge in august la Atelierele de vara ITSY BITSY

0

Peste 150 de parinti au ales deja vara aceasta sa ofere copiilor sansa de a calatori in lumea emotiilor, a creativitatii si a imaginatiei la Atelierele ITSY BITSY. Ei au inteles ca a invata poate fi placut si in vacanta, daca faci totul prin joaca. Pe langa plimbarile la mare sau la munte si zilele pline de candoare de la bunici, copiii pot si in august sa zaboveasca cate o saptamana la Atelierele ITSY BITSY, care au menirea de a le dezvolta inteligenta emotionala si creativitatea.

 

Ateliere ITSY BITSY vara 2013
Ateliere ITSY BITSY vara 2013

In decorul prietenos de la scoala Zeppelin Schule (strada Icoanei, nr. 17A), din Bucuresti, in luna august copiii sunt asteptati la Atelierele Zapa – imaginatie, Teatru cu Adriana Titieni, Lectura de vacanta cu Adriana Moca, la o Calatorie in lumea emotiilor si simturilor cu psihologul Marilena Ionescu, la un Curs de dezvoltare personala cu Ciprian Voicila si chiar la un Atelier de design floral cu Ioana Marinescu.

In joaca, cei mici vor invata sa se cunoasca, sa isi indentifice talentele si sa si le dezvolte, sa relationeze si sa se exprime cat mai bine.
Stiind ca invatarea prin joc este cea mai eficienta metoda de invatare in cazul copiilor si ca in vacanta disponibilitatea copiilor creste, avand mai multa libertate, ITSY BITSY in parteneriat cu Asociatia Parintilor Isteti, organizeaza pe parcursul intregii veri 2013 Ateliere de vara menite sa dezvolte inteligenta emotionala a copiilor, inteligentele lor multiple.

Este deja cunoscut faptul ca inteligenta emotionala (EQ) reprezinta principalul factor de predictie privind reusita in viata.
Detalii pe www.itsybitsy.ro si inscrieri la 0732222259 sau la [email protected] si

http://itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Cursuri-copii/Atelierele-de-vara-itsy-bitsy-te-invita-la-joaca-articol-2587.html