Jocul de seara

Jocul de seara

0
copil (www.prowallpapers.ro)

copil (www.prowallpapers.ro)Fiecare seara petrecuta alaturi de copilul tau trebuie sa fie total aparte, sa te bucuri de fiecare moment in care il ai alaturi. Si cum altfel decat jucandu-va inainte de culcare jocul pe care el il iubeste cel mai mult.

De aceea, este indicat sa pregatiti cu multa grija astfel de momente. Hotarati-va ce anume va doriti sa jucati. Aveti o optiune destul de larga, de la rummy, scrabble, carti de joc, sah sau monopoly. In cazul in care doriti sunteti o familie mai numeroasa puteti pregati decorul pe jos, fiind inconjurati de multe perne pufoase.

Atunci cand incepeti jocul de seara este indicat sa ai in vedere sa urmezi cateva reguli destul de stricte. Mai inainte de toate, invata-i cum anume sa pretuiasca valorile morale si sa nu triseze. In cazul in care iti vei observa copilul ca  se uita insistent in cartile tale sau la celalalt fratior incearca sa ii aduci cateva argumente legate de onestitate si moralitate.

Un alt moment la fel de important este acela in care va veti putea nota rezultatul fiecarui joc de seara. In acest mod, copilul va reusi sa isi aduca aminte peste ani cat de performant era si care erau jocurile preferate ale familiei.