Sarcina dupa folosirea steriletului

Sarcina dupa folosirea steriletului

0
gravida (www.delandalicata.com)

gravida (www.delandalicata.com)Steriletul este o modalitate de contraceptie pentru orice femeie moderna. Cu toate acestea, sarcina dupa folosirea steriletului nu este pusa in pericol.

Potrivit medicilor, steriletul nu presupune o dozare hormonala cu care organismul ar trebui sa se adapteze. Acesta presupune montarea acestuia in interiorul organismului femeii in asa fel incat sa se evite patrunderea spermatozoizilor.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In functie de dorintele fiecarei femei, acesta poate fi folosit la nesfarsit ca metoda de contraceptie sau se poate renunta la el in favoarea unei sarcini. Pentru ca functia reproducatoare a organismului sa nu fie afectata in niciun fel va trebui ca femeia purtatoare de sterilet sa mearga la medic destul de des pentru a se efectua anumite controale specifice si mai ales examenul Babes Papanicolau. In acest mod se vor evidentia eventualele modificari celulare care sa impuna efectuarea unui tratament.

In cazul in care femeia se va prezenta  la medic functia fertila nu va fi afectata, iar femeia va putea ramane insarcinata destul de usor dupa renuntarea la acest dispozitiv.

Intr-un cuvant, pericolele la care poate fi expus bebelusul nu exista intrucat steriletul nu presupune o dozare hormonala care sa inhibe functia fertila. De regula, aparitia unei sarcini se poate produce destul de usor dupa folosirea steriletului, dar pot exista si situatii in care vor fi necesare cateva controale la medicul ginecolog si eventual un administrarea unui tratament de specialitate.
Fara comentarii

Lasa un comentariu