Jocul interactiv de podea – in premiera la ZUZI PARTY

Jocul interactiv de podea – in premiera la ZUZI PARTY

0

joc-interactiv-3

Picture 1 of 8

Zuzi Party este un loc de joaca in Bucuresti, sectorul 6 care  invita copiii la distractie de neuitat, deviza lor fiind “Liber la distractie, liber la noi amintiri!!”

Intr-o locatie noua (cladirea MTR Building clasa A) generoasa si cu multe locuri de parcare, veti gasi un loc de joaca in Bucuresti, sectorul 6 plin de atractii pentru copii, jucarii antrenante, multe surprize, dar si locul perfect pentru petrecerea copiilor.

Zuzi Party este spatiul ideal pentru copii, un loc de joaca cu distractie de neuitat, multe jucarii, jocuri pentru toate varstele , unde cu sprijinul echipei Zuzi jocurile se vor desfasura dinamic si fara incidente.

La Zuzi Party, loc de joaca pentru copii, veti gasi:
– Un spatiu intim pentru petrecerea si distractia copiilor
– Exclusivitate pentru orice petrecere
– Spatiu de joaca atat in interior cat si in exterior
– Spatiu destinat parintilor
– O gama larga de costume de inchiriat pentru serbari si carnaval
– Parcare generoasa
– Preturi accesibile

IN PREMIERA la un loc de joaca pentru copii, Zuzi Party aduce sistemul care transforma podeaua intr-o suprafata de joaca interactiva si atractiva unde copiii pot interactiona intr-o lume virtuala, unde pot alerga fluturi virtuali, hamsteri virtuali…., sau pot actiona ca si “aparatori ai Terrei” intr-o racheta de ultima generatie.
Aceste jocuri pot actiona ca mijloace de amuzament si divertisment, pentru relaxarea si distractia participantilor indiferent de varsta.

Avand in vedere ca este vorba despre o proiectie pe podea, majoritatea jocurilor vor fi facute pentru interactiunea cu picioarele participantilor.
Acest tip de proiectii dau viata pardoselilor si podelelor, transformandu-le in suprafete interactive si animate.
Jocul interactiv pentru podea adus in premiera la un loc de joaca pentru copii de catre echipa Zuzi Party, consta in proiectia cu ajutorul unui proiector a unor imagini, efecte, jocuri direct pe podea sau pe pardoseala, pe o suprafata interactiva care este monitorizata prin intermediul unor senzori de miscare, ce detecteaza miscarile tuturor persoanelor ce patrund in aceasta suprafata.

Echipa Zuzi Party va asteapta la locul de joaca din sectorul 6 pentru distractie de neuitat!

Zuzi Party
Valea Oltului 123-129, cladirea MTR, parter, spate (reper Mega Image, cartierul ANL – C-tin Brancusi)
Sector 6, Bucuresti
Tel: 0754022121 sau 0767031246
www.zuziparty.ro
FB: zuziparty
Blog: http://zuziparty.blogspot.ro/