KIDEX, pentru bucuria celor mici

KIDEX, pentru bucuria celor mici

0
kidex (http://crestereacopilului.ro)

kidex (http://crestereacopilului.ro)Romexpo isi indreapta si in acest an atentia catre cei mici. In perioada 1 – 4 decembrie 2011, Romexpo organizeaza expozitia de produse si servicii pentru nou nascuti, copii, viitoare mamici si parinti – KIDEX. Aceasta se va desfasura in Pavilionul C2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Kidex 2011 va propune un nou concept de expozitie dedicata copiilor prin imbinarea intereselor comerciale ale expozantilor cu solutiile si oportunitatile educative oferite vizitatorilor. In cadrul manifestarii, se vor promova servicii medicale, de preventie, networking, bancare, nutritie si, nu in ultimul rand, a produselor de calitate destinate copiilor si intregii familii. Spatiul va fi amenajat avand la baza un concept inovator.

KIDEX reuneste si de aceasta data un numar semnificativ de firme care au ca obiect de activitate productia si comercializarea de obiecte pentru copii: mobilier si decoratiuni de camera, carucioare, scaune auto, produse de igiena si cosmetice pentru mamici si copii, articole vestimentare pentru gravide si copii, jucarii, alimente, carti pentru copii, gradinite, centre de joaca, arta, cluburi sportive pentru copii, servicii pentru copii si viitori parinti (asigurari medicale, asigurari de studii, clinici private medicale, centre de pregatire pentru nastere), etc.

Prin aceasta expozitie, Romexpo ofera celor mici un mic paradis special creat pentru ei si vine in sprijinul parintilor si bunicilor cu posibilitatea de a alege pentru copiii lor cele mai tentante daruri cu ocazia sarbatorilor care se apropie, dintr-o bogata si diversificata gama de produse.

Si de aceasta data, in cadrul KIDEX vor avea loc multe concursuri cu premii exceptionale, jocuri, spectacole de magie si spectacole de dans modern. Copiii pot vizita locurile de joaca special amenajate, “Creative zone” – locul unde copiii pot desena si invata arta origami, Pista de masinute Nintendo,  unde se  vor organiza concursuri cu premii, “Funny zone” – face painting si modelaj, acestea fiind doar cateva dintre evenimentele care vor atrage si vor incita spiritul competitiv al celor prezenti.

Program de vizitare:

  • 1 – 3 Decembrie, intre orele 10:00 – 19:00
  • 4 Decembrie, intre orele 10:00 – 17:00

Tariful biletului de intrare: 7 RON