Mos Craciun cu plete dalbe…de inchiriat

Mos Craciun cu plete dalbe…de inchiriat

1
mos craciun (http://4.bp.blogspot.com)

mos craciun (http://4.bp.blogspot.com)Seara de Ajun poate deveni o amintire de vis pentru cei mai mici membri ai familiei. Este momentul in care il asteapta pe Mos Craciun sa ii aduca multe cadouri si sa ii spune poezii. Dar de unde sa il luati pe Mos Craciun? De la agentiile de inchiriat Mosi…

Chiar daca renii nu il insotesc pe Mos Craciun, acesta este destul de bine primit in casele a mii de familii din intreaga tara, dornice sa isi surprinda copiii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pentru a iesi din tiparele cu care era obisnuit copilul, acelea in care Mosul venea pe furis, lasa cadoul sub brad si fugea fara ca nimeni sa nu il zareasca, multi parinti au apelat la agentiile de inchiriat Mosi Craciuni. Cererea este semnificativa, in prezent doritorii unor astfel de servicii fiind pusi in dificultatea de a nu mai gasi niciun Mos disponibil. Costul unei astfel de aparitii nocturne este cuprins intre 150 de lei si 500 de lei pe ora, in functie de ofertele fiecarei agentii.

Iar pentru cei care nu au mai gasit disponibil niciun Mos Craciun nu inseamna ca Mosul nu isi mai face deloc aparitia. Agentiile de inchiriat Mosi au pus deja la vanzare diverse tipuri de costume, unele mai scumpe, altele mai ieftine, in functie de materialele folosite. Asa ca, nu va ramane decat putina imaginatie atunci cand veti imbraca hainele lui Mos Craciun.

 

 
1 comentariu

 1. Mos Craciun la tine acasa, la gradinita, la petreceri,
  la firma.
  Nimic nu se compara cu bucuria unui copil atunci cand
  Mos Craciun ii aduce darurile mult asteptate!

  PRETURI DE CRIZA, incepand de la 60 RON pentru
  reprezentatie.

  Pentru a face o programare puteti vorbi cu ajutoarele
  lui Mos Craciun.
  mai multe detalii la link- ul de mai jos:
  http://teatruldepapusihodoronktronk.blogspot.ro/2013/12/inchiriere-mos-craciun_1.html
  Date de contact:
  0722.76.90.50 / 0747 251 731 – Taisia Orjehovschi
  e-mail:
  [email protected]
  [email protected]

  Localitate: BUCURESTI / ILFOV

Lasa un comentariu