KinetoBebe impreuna cu Caravana Pretuieste Viata in Turul copiilor Sanatosi in Sibiu si Brasov

[imagebrowser id=1744]Alaturi de minunatii nostrii parteneri din Fundatia Pretuieste Viata si impreuna cu Andreea Marin vom intreprinde un program inedit si in premiera la nivel national: evaluarea motorie si senzoriala a copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani.
Va asteptam alaturi de noi in data de 21 mai la Sibiu si in 22 mai 2014 la Brasov in apropierea salii unde se va tine Conferinta Pretuieste Viata.

Terapeutii Centrului KinetoBebe vor fi prezenti la eveniment si vor astepta copiii cu jocuri motorii si multe provocari. In spatele jocurilor cu care sunt antrenati micutii se gasesc bareme de evaluare atat motorie cat si psihologica si logopedica, parintii urmand sa primeasca cate o fisa de evaluare pentru fiecare arie in parte. Aceste evaluari GRATUITE au un caracter general, ele find menite sa sensibilizeze parintii cu privire la aspectele care pot aparea in timpul cresterii si dezvoltarii copilului.

Acest proiect este inclus intr-un program de amploare sustinut de Centrul KinetoBebe, promovand terapia profilactica timpurie si combaterea problemelor in dezvoltarea neuromotorie a copilului sanatos.

Efortul echipei KinetoBebe se va concretiza prin multitudinea de copii evaluati, si dorim sa folosim fiecare clipa in modul cel mai efficient posibil.

Pentru inscrieri va rugam sa sunati la numarul de telefon 0727 988679 sau sa ne scrieti la contact@kinetobebe.ro pentru a face o programare. Atentie, locurile sunt limitate.

Echipa Kinetobebe.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare