Lectură pentru cei mici | “Bucharest City Tour, A Trip with Sonia”

“Bucharest City Tour, A Trip with Sonia”, este o carte pentru copii scrisă în limba engleză, a uneia dintre cele mai tinere autoare din România, Sonia Marta, care la numai 12 ani este deja la a treia sa experiență editorială.

Pe parcursul cărții puteți urmări călătoria a trei prietene ce merg în excursie cu școala cu Bucharest City Tour, descoperind multe monumente pe traseu, învățând lucruri noi despre unele dintre cele mai frumoase obiective turistice pe care Bucureștiul vi le poate oferi.

Învățând acum online, acasă, Sonia a avut timp să finalizeze acest proiect și s-a decis să meargă chiar mai departe și să susțină Fundația Comunitară București. În acest fel ea dorește ca peste ani, când se va gândi la această perioadă, să își aducă aminte că întotdeauna o situație dificilă poate să aducă ceva bun, dacă ești creativ.
“Bucharest City Tour, A Trip with Sonia” susține Fondul de Urgență constituit de Fundația Comunitară București pentru persoanele și comunitățile ce sunt vulnerabile datorită pandemiei COVID-19, donând 10% din profit.

Pe lângă ajutorul necesar pentru spitale, este nevoie și de susținerea persoanelor în vârstă sau a familiilor vulnerabile. Fondul acoperă produse de igienă și sanitare, medicamente pentru bolile cronice, îngrijirea corespunzătoare în adăposturile permanente sau temporare sau alte produse de protecție împotriva contaminării cu virusul COVID-19.

Sonia Marta a fost implicată în diferite proiecte de strângere de fonduri pentru diferite ONG-uri la școala la care studiază, International British School of Bucharest, și speră să reușească de această dată să aibă un impact mai mare, proiectul având ca susținători artiști din întreaga lume.

Ea invită românii dar și străinii să se alăture acestei inițiative, astfel încât mesajul ei să ajungă la cât mai multe persoane, descoperind în același timp și obiectivele turistice și culturale minunate pe care le puteți vizita în București. Acesta nu este doar un proiect despre București, ci și unul pentru București

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare