LG introduce in locuintele din intreaga lume primul televizor 3D Full LED

LG introduce in locuintele din intreaga lume primul televizor 3D Full LED

0

LG vizează consolidarea poziţiei pe piaţa globală a televizoarelor 3D, cu o cotă de piaţă de 25% în 2010

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

 

 

Bucureşti, 25 martie 2010 — LG Electronics, unul dintre liderii la nivel global în domeniul aparaturii electronice şi dispozitivelor audio-video, anunţă introducerea pe piaţa din Coreea a primului televizor 3D Full LED, model LX9500.

Fiind primul televizor 3D Full LED, modelul LX9500 utilizează o structură inovativă de tipul backlight pentru a oferi consumatorilor o experienţă 3D unică prin imagini la o calitate ireproşabilă. Luminat exact din spatele ecranului de o multitudine de LED-uri – modelul cu diagonala de 55 de inci încorporează 1200 de LED-uri – ecranul Full LED oferă o luminozitate  excepţională, ceea ce face ca imaginile afişate pe ecran să pară secvenţe din viaţa reală. În plus, prin rata de contrast dinamică de 10.000.000:1 şi tehnologia TruMotion 400Hz (480Hz), imaginile 3D oferite de LX9500 transportă telespectatorii direct în mijlocul acţiunii pe care o vizualizează.

“Tehnologia unică Full LED, patentată LG, confirmă poziţia LG de lider global în furnizarea divertismentului 3D în propriile locuinţe. Creând o întreagă serie de televizoare 3D şi încheind parteneriate strategice pentru conţinut şi pentru alte dispozitive, LG va ridica standardele în industria globală a televizoarelor 3D”, a declarat Havis Kwon, Vice Preşedinte Executiv şi Director al diviziei de LCD a LG Electronics.

Alături de beneficiile oferite de tehnologia avansată Full LED, design-ul inovativ al modelului  LX9500 a fost creat special tocmai pentru a amplica experienţa unică de vizualizare 3D pe care compania doreşte să o ofere consumatorilor. Prin design-ul elegant al seriei INFINIA, LX9500 nu doar atrage toate privirile datorită grosimii extrem de reduse de 22.3 mm, ci surprinde şi prin rama foarte îngustă de doar 16 mm, oferind astfel utilizatoriilor tot ceea ce au nevoie pentru a se bucura cu adevărat de noua experienţă 3D în propria locuinţă.

Mai mult, LG introduce în premieră pentru industria din care face parte, formatul Multi Picture pe care îl suportă modelul LX9500. Acesta reprezintă standardul pentru imagini 3D care permite consumatorilor să creeze şi să beneficieze de conţinut 3D într-un mod extrem de uşor. Ceea ce înseamnă că utilizatorii pot vizualiza pe ecranul LX9500 imagini înregistrate cu o cameră 3D fără a mai fi necesară convertirea fişierului întâi pe un computer.

Modelul LX9500 utilizează ochelari ce încorporează tehnologia shutter (model: AG-S100), ai căror lentile se blochează în mod alternativ în funcţie de rata de refresh a ecranului. Ochelarii sunt confortabili, putând fi purtaţi o perioadă lungă de timp şi se încarcă prin intermediul conexiunii USB pentru a putea fi utilizati pentru o durată de până la 40 de ore.

LG şi-a luat angajamentul de a-şi consolida poziţia pe această piaţă care se preconizează că va depăşi 80 de milioane de unităţi până în 2014, şi doreşte să obţină o cotă de piaţă de 25% din piaţa 3D în 2010. Strategia LG prevede introducerea pe piaţă a unei game diversificate de produse, cu diagonale de la 42 la 150 de inci, care să utilizeze atât ochelari ce încorporează tehnologia shutter, dar şi cea bipolară. Mai mult, compania intenţionează să lanseze o gamă de produse 3D compatibile care va include televizoare LG LCD şi cu plasmă, playere Blu-ray, dar şi primul proiector 3D Full HD.

Televizoarele 3D INIFINIA de la LG disponibile cu diagonalele de 47 şi 55 de inci, sunt introduse în primă fază pe piaţa din Coreea, urmând a fi disponibile ulterior şi pe pieţele din America de Nord, Europa şi CIS, dar şi în alte pieţe începând cu prima parte a lunii mai.

LX9900, specificatii tehnice:

Design Infinia

 • Grosime extrem de redusa  – 22.3 mm
 • Rama – 16 mm
 • Full HD 1080p
 • Full LED Slim cu Spot Control (Local Dimming)
 • 3DTV (ochelari ce utilizează tehnologia shutter)
 • TruMotion 400Hz(480 Hz)
 • Picture Wizard II
 • Rata de contrast dinamica de 10,000,000:1
 • Intelligent Sensor
 • Smart Energy Saving Plus
 • Boxe invizibile (10w + 10w + 5W)
 • Clear Voice II
 • NetcastTM (Broadband TV)
 • SkypeTM (funcţie pentru convorbire video şi opţional, cameră video)
 • Eco Flower
 • Wireless AV link
 • Sunet ireproşabil
 • DLNA ready (opţional DLNA Dongle)
 • USB 2.0 (DivX HD, MP3, JPEG play, MPO)
 • HDMI 1.4
 • Ochelarii nu sunt inclusi in accesoriile televizorului

 

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 06657.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul  electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 82.000 de angajaţi în cele 114 de birouri, care includ 82 de filiale deschise în întreaga lume. Alcătuită din 5 mari divizii: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions şi Mobile Communications, cu vânzări globale de peste 44 miliarde USD în 2007, LG Electronics este cel mai mare producător de terminale CDMA, aparate de aer condiţionat, televizoare cu plasmă, sisteme de stocare optică, DVD playere şi sisteme home theater de pe piaţa mondială. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.lge.com/
Fara comentarii

Lasa un comentariu