Litera încurajeaza lectura de vacanta prin campania Carti citesti, în Kos calatoresti!

Litera încurajeaza lectura de vacanta prin campania Carti citesti, în Kos calatoresti!

Carti citesti, in Kos calatoresti-1 (2)Editura Litera a lansat campania Carti citesti, în Kos calatoresti! prin care oricare cititor Litera poate castiga un sejur pentru doua persoane în insula Kos din Grecia în valoare de 1000 de euro.

Campania se desfasoara în perioada 15 iulie – 25 august la toate Boostop-urile Litera. Pentru a se înscrie, cititorii trebuie sa achizitioneze cel putin o carte din reteaua de distributie Litera. Toate titlurile din oferta editurii participa la campanie, iar achizitia mai multor volume înseamna sanse în plus de castig pentru participantii la tombola. Suplimentar, fiecare participant va primi gratuit si în mod garantat vouchere în valoare de 50 de euro pe care le poate folosi pentru achizitia unor excursii viitoare de la Happy Tour.

Bookstop-urile Litera se gasesc în orasele Bucuresti (Bd Magheru nr 8-10; Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall Vitan, Militari Shopping, Mall Plaza Romania, Unirea Shopping Center, Galeria Orhideea ), Brasov, Braila, Constanta, Deva, Galati, Iasi ( Iulius Mall), Ploiesti, Satu-Mare, Sibiu si Timisoara.

Vara aceasta se poarta calatoriile si cartile bune! Nu uita: Carti citesti, în Kos calatoresti!

Mai multe detalii despre campanie si regulamentul acesteia gasiti pe www.litera.ro, sectiunea Concursuri.