Lucruri de urmarit atunci cand vrei sa alegi un carucior pentru copii

Lucruri de urmarit atunci cand vrei sa alegi un carucior pentru copii

0

Chiar daca toti copiii sunt precum niste ingerasi cand sunt mici, indiferent ca sunt fetite sau baieti, din pacate sau din fericire, carucioarele pentru copii nu sunt toate proiectate si gandite la fel. De la materialele folosite la ergonomie, de la elemente de design si stil, totul este diferit. Si pentru ca vorbim de o piata extrem de bogata in oferte si pachete pentru cei mici, e bine de stiut care sunt elementele esentiale pe care trebuie sa le urmariti inainte de a cumpara un carucior pentru copii.

Ce varsta are copilul tau?

Daca ai nascut vara cu siguranta ca vei dori sa iesi cu bebelusul tau din casa din primele saptamani de la nastere. Daca vrei sa-l plimbi doar prin parc sau vrei sa transporti carutul cu masina deja vorbim de modele si tipologii diferite. Primul lucru pe care trebuie sa-l stabilesti cand hotarasti sa cumperi un carucior pentru copil este bugetul, pentru ca de la bani pleaca totul.

L-ai cumparat, cum si unde ii gasesti loc in apartament?

Cand ai nevoie de un carucior pentru a calatori in siguranta si confortabil cu copilul, trebuie sa iti pui intrebarea legata de folosirea lui atat in interior, cat si in aer liber si in functie de buget daca-l vrei telescopic sau nu. Ca sfat, mai ales daca locuiesti undeva la etaj si ai nevoie de lift, e recomandabil sa cauti un model care sa se potriveasca dimensiunilor usilor de la lift.

In plus, in cazul in care destinatiile tale sunt, in general, locuri cu podele netede, cum ar fi mall-urile sau spatiile de joaca antropice de interior, poti opta pentru un carucior cu roti mici. Nu ai nevoie de un carucior cu roti mari pentru ca ele sunt ideale doar daca-ti plimbi copilul prin parc pe alei denivelate.

In acest caz, daca locuiesti undeva in mediul rural e bine sa fie un model cu suspensii pentru o mai buna stabilitate si siguranta. De asemenea, asigura-te ca bebelusul este adapostit si in siguranta in carucior. Aminteste-ti, strazile si parcul pot insemna, de asemenea, expunerea copilului la soare, praf, ploaie, vant.

Pe site-ul caruciorcopii.ro gasesti raspunsuri la toate intrebarile si ai o gama variata de modele in functie de necesitatile tale.