Lucrurile se misca. Daca faci valuri! Da si tu forta valurilor de donatii pentru proiectul “Vrem sa fim scolari”

swim pozaSwimathon Bucuresti si-a ales eroii acestei veri! In data de 12 iulie 2014, la Bazinul Olimpic “Lia Manoliu”, Lucian Negoita, unul dintre inotatorii alesi, va da forta valurilor de donatii pentru comunitatea pe care doreste sa o sustina – proiectul “Vrem sa fim scolari!”

Prin proiectul Swimathon, Fundaţia Comunitara Bucuresti, infiintata in anul 2011, colectează fonduri de la afaceri locale si persoane particulare, pentru a finanta proiecte care stimuleaza initiativa si aduc oamenii impreuna in comunitati.

Datorita acestei cauze pentru care eroul nostru isi va demonstra abilitatile sale de bun inotator, Fundatia Comunitara Bucuresti isi ofera suportul si i se alatura lui Lucian, oferindu-i posibilitatea de a-si face cunoscuta implicarea sa pentru campania de strangere de fonduri. Swimathon Bucuresti, platforma construita pentru gestionarea donatorilor si a platilor, va finanta mai apoi fiecare proiect cu sumele stranse pentru el.

Prin urmare, toti cei care sunteti sau nu prieteni cu Lucian si sunteti interesati de cauza pentru care lupta, sunteti asteptati cu drag in dimineata zilei de 12 iulie, ora 9.00, la Bazinul Olimpic “Lia Manoliu”. Pentru ca strangerea de fonduri sa fie cat mai generoasa, eroul nostru va incerca sa inoate cat mai multe lungimi de bazin intr-un interval de 50 de minute. Va puteti bucura de implicarea sa si de toate activitatile de divertisment organizate de catre Fundatia Comunitara Bucuresti si puteti dona pe loc, chiar in ziua evenimentului, suma de 100 de lei (suma fixa), sau sume per lungime de bazin, sume care pot fi donate direct pe platforma Swimathon. http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/.

Asadar, va asteptam sambata, 12 iulie 2014, ora 9.00, sa va alaturati si sa-l incurajati pe Lucian pentru a intra in competitie si pentru a reusi sa duca la bun sfarsit cauza pentru care lupta.

 

 

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare