Medestet Beauty Center din Pipera

Medestet Beauty Center din Pipera

0

Medestet Beauty Center din Pipera nu este un simplu cabinet cosmetic de cartier, ci este un un centru de infrumusetare care se bucura de personal medical de inalta calificare, ce asigura profesionalism, seriozitate, confidentialitate si discretie, care ofera atat tratamente cosmetice profesioniste cat si consultanta pacientilor sai, la pachet cu seturi de creme si demachiante pentru ingrijire si intretinerea dintre sedinte.

Printre serviciile oferite de cabinet se numara tratamentele dermato – cosmetice  pentru fata pe baza de acizi impotriva ridurilor, acneei, cicatricilor post acnee, petelor, pistruilor si altor probleme ale fetei, microdermabrazie, peeling chimic, injectii Botox, injectii cu Acid Hialuronic, dar si tratamente cosmetice pentru corp, precum epilarea semi-permanenta si tratamentul hiperhidrozei (transpiratia excesiva) etc. Acestea sunt completate de serviciile oferite de dermatolog medic primar, de specialista in psihoterapie si homeopatie, de kinetoterapeut si o echipa de maseuri profesionisti.

Tot la Medestet Beauty Center Pipera, Prof. Dr. Toma T. Mugea ofera consultatii de doua ori pe luna, pentru tratamente speciale, dar si pentru pregatirea unor operatii estetice precum cele de marire a buzelor, rinoplastie, otoplastie, lifting facial, liposuctie, remodelarea gambelor, indepartarea tatuajelor, extirparea de tumori, chirurgie genitala si chirurgia sanului (implanturi mamare, reducerea sanilor, mastopexie –repozitionarea sanilor sau ginecomastie –reducerea sanilor la barbati).

De altfel, nu doar femeile sunt asteptate la beauty center, ci si barbatii, luand in calcul profilul clientilor Centrului de Excelenta Medestet, din Cluj Napoca, unde aproape 30% din pacientii care au recurs la servicii de infrumusetare au fost de sex masculin, in acest an.

Prof. Dr. Toma T. Mugea este creatorul cremelor antirid si antiacnee GLYCON cu Acid Glicolic, folosite de pacientii Centrului de Excelenta Medestet, din Cluj Napoca si disponibile din acest moment si in Medestet Beauty Center din Pipera.

Preturile tratamentelor cosmetice si de infrumusetare variaza intre 200 lei si 350 lei si se ofera o reducere de 10% pentru adolescenti si pentru barbati, iar clientii care isi fac programare in zilele de marti au o reducere de 15%.

Articole similare