Micile Vedete, în cautarea Masinii de facut teme!

[imagebrowser id=1642] a VIII-a editie a Premierei  Filmelor pentru  Copii „Micile Vedete” !

Talent, emotie, candoare – trei cuvinte care au definit cel mai important eveniment cinematografic si educativ pentru copii, din aceasta primavara. Pe data de 3 aprilie 2014, în incinta Cinematografului Movieplex, din Plaza Romania, invitatii au avut ocazia sa se alature Micilor Vedete în investigarea disparitiei Masinii de facut teme, într-o aventura plina de mister si de necunoscut. Ultima promotie de absolventi ai cursurilor de film si televiziune pentru copii s-a transformat într-o echipa de detectivi curajosi si determinati, ce au mers pana în panzele albe pentru a afla secretul ascuns în spatele controversatei masinarii.

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” a continuat sa scrie istorie în lumea filmului pentru copii, prin lansarea a doua noi scurt metraje pe teme educative, care i-au avut ca protagonisti pe însisi cursantii Scolii, nerabdatori sa arate tuturor ce au învatat. „Masina de facut teme” a prezentat misterioasa disparitie a ingenioasei inventii, un dispozitiv magic dorit în secret de totii copiii, pe urmele caruia inspiratul Detectiv a pornit însotit de micii inventatori ai genialei masinarii.

Actiunea celui de-al doilea scurt metraj, „Micile Vedete la petrecerea de Halloween”, este plasata în noaptea cea mai de groaza a anului. Deodata, devine de neînteles pentru Micile Vedete cum mancarea începe sa dispara de pe masa, iar acesta este doar începutul. Costumele surprinzatoare si decorul spectaculos, specific sarbatorii de Halloween, au adus un plus de savoare povestii pline de suspans spre deliciul publicului din sala.

Cei 450 de invitati au avut prilejul sa afle deznodamantul neasteptat al celor mai recente aventuri traite de Micile Vedete, iar la finalul proiectiei s-au destins în atmosfera festiva a cocktailului si petrecerii pentru copii, animate de prezenta unor personaje de poveste.

 

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare