Micile Vedete pe urmele detectivilor misteriosi din film

Micile Vedete pe urmele detectivilor misteriosi din film

0
by © Ciprian Vlăduț - www.cipane.com

La finalul saptamanii trecute, Scoala Micile Vedete, www.micilevedete.ro, prima Scoala de Film si Televiziune pentru Copii din Romania, a adus zambete si bucurie absolventilor scolii, parintilor, bunicilor si sustinatorilor acestora. Tocmai a lansat la Cinematograful Movieplex, din Plaza Romania, cel mai nou film pentru copii, intitulat „Tradarea”. Acesta este cel de-al saselea episod din mult indragita Serie cu detectivi. Evenimentul a fost o dubla Premiera, atat a filmului, cat si a primei piese de Teatru TV pentru copii, numita „Hamsterul”.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
by © Ciprian Vlăduț – www.cipane.com

„Filmul “Tradarea” se bucura de un joc actoricesc exceptional din partea celor 4 copii actori ce interpreteaza personajele principale, dar si din partea Micilor Vedete, cu totii absolventi ai scolii. Este un progres remarcabil pe care l-au facut cu totii. Acum 7 ani, cand am inceput acest proiect nu credeam ca vom atinge vreodata acest nivel. Este adevarat ca si cele 5 participari la Festivalul de Film de la Cannes au ridicat stacheta sus de tot”, declara la unison Ariana Pendiuc si Ema Pendiuc, cele doua surori care, pentru prima oara au semnat impreuna regia unui film.

Actiunea din acest episod se petrece in jurul unui lant de evenimente stranii care saboteaza ani la rand punerea in scena a unui spectacol de teatru. In urma unui accident din timpul repetitiilor, chiar pe scena spectacolului ce urma sa aiba loc, Erica (Erika Rantes, 10 ani) este ranita. Asistentul de detectiv (Silviu Ciuperca, 10 ani) trimite un selfie ciudat, iar Detectivel (Matei Burgui, 11 ani), personajul principal al seriei, incearca sa afle misterul din spatele acestei intamplari. Ajutat de catre Alexia (Alexia Andrei, 11 ani), vesnic indragostita de el, Detectivel porneste investigatiile alaturi de prietenii sai. Oare spiritele saboteaza spectacolul, asa cum cred copiii, sau cineva care are un motiv serios sa o faca? Tradarea si prietenia sunt doua lucruri despre care copiii vor invata multe in acest nou film cu tema educativa, marca Micile Vedete.  Primele 5 episoade ale seriei cu detectivi pot fi vizionate online pe www.club.micilevedete.ro. Prima platforma online de filme romanesti pentru copii, cu teme educative – Clubul Micile Vedete – este sustinuta de Giusto Natura si Reinert-Martinel, doi parteneri care au inteles cat este de importanta investitia in educatia copiilor nostri. Din distributia filmului „Tradarea” face parte Mara Dinu, cea care interpreteaza rolul Dariei Ciorba din noul serial “Ai nostri”, ce se difuzeaza la PRO TV de la inceputul lunii martie.

In aceeasi seara a fost lansata, in premiera, prima piesă de Teatru TV pentru Copii, „Hamsterul”, realizată de Școala Micile Vedete, care ne ofera o adevarata lectie de viata. Regia artistica este semnata de Ema Pendiuc dupa un scenariu de Salex Iatma.

by © Ciprian Vlăduț – www.cipane.com

Atat filmul, cat si premiera au fost sustinute de parteneri de incredere: Parteneri Gold: Reserved, Napolact, Top Gel, Univer, RoStar; Parteneri Educationali: Centrul Cultural Casa Artelor, Primaria Sector 3, Primaria Sector 1, Primaria Sector 6; Parteneri Strategici: Cinematograful Movieplex, Plaza Romania, Cofetaria Ina, Tymbark, Bucovina; Parteneri: Aquila, SCA – care of life, Zewa, Top Production, Solaris, Victor Productie Publicitara, Artist Party, KungFu Pizza, Ideas & More; Parteneri Media: Radio3net „Florian Pittis”, Agenda Culturala pentru Copii, B24kids.ro, Bebelu.ro, Cinefan.ro, Eva.ro, Kidsnews.ro, Kidspots.ro, Literaturacopii.ro, Melc-codobelc.ro, Observatorcultural.ro, Qbebe.ro, Ziaruloval.ro, Gabrielamaalouf.ro.
Fara comentarii

Lasa un comentariu