Mindfulness Camp

Mindfulness Camp

O abordare noua si moderna pentru elevi de a-si dezvolta obiceiuri sanatoase si abilitati pentru viata prin intermediul tehnicilor de mindfulness. Tabara de Mindfulness ofera:

– Un program international unic, desfasurat intr-un mediu inconjurator special si frumos, in statiunea Baisoara din Muntii Apuseni;

– O larga gama de activitati menite sa dezvolte autocunoasterea si leadershipul participantilor;

– Activitati recreationale in natura si dans;

– Mancare sanatoase si obiceiuri sanatoase;

– Engleza ca limba de comunicare;

Participand in aceasta tabara, elevii vor invata:

– Sa inteleaga cine sunt;

– Sa fie proactivi, mai degraba decat reactivi;

– Sa-si aleaga propria atitudine in loc sa lase circumstantele sa o aleaga pentru ei;

– Sa isi cunoasca punctele tari si calitatile;

– Sa isi dezvolte creativiteatea;

– Sa invete sa ia decizii si sa se adapteze in orice circumstanta;

– Sa devina un model de urmat;

– Sa-si dezvolte un caracter puternic;

Cine poate participa: elevi din toata tara, cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani

Cand se vor desfasura taberele: intre 18 si 27 Iulie si intre 1 si 10 August

Unde e locatia: in statiunea Baisoara, la 50 de km de Cluj-Napoca, in Muntii Apuseni, inima Transilvaniei

Costuri: 1500 lei sau 1350 lei daca va inscrieti pana in 1 iunie

Cine conduce Tabara de Mindfulness?

Claudia Rosales si Vanessa Taylor din SUA, impreuna cu o echipa de profesori de la Transylvania College: Anamaria Eli, Teodora Slevoaca si Mircea Rusu.

Vanessa Taylor a absolvit in 2009 la Universitatea din South Florida, specializandu-se in Sociologie si Teatru. Pe parcusul acelui timp, a lucrat ca mentor pentru studenti la Honors College, primind si sfatuind noii studenti inscrisi la universitate. De atunci este membru al Izumi Ashizawa Performance, dezvoltand proiecte care au colindat festivaluri, turnee si spectacole individuale din toata America, precum si in Peru in anul 2012. Cu aceasta companie artistica ea a performat si a obtinut premii notabile. Recent, a finalizat un curs de yoga de 200 de ore pentru a deveni instructor, iar acum urmareste sa imbine munca ei artistica si cea de mentorare a elevilor cu yoga si mindfulness.

Claudia Rosales a absolvit in 2013 masteratul in Artele Spectacolului la Universitatea din Maryland, de atunci lucrand si predand ca artist in Washington DC si New York. Munca ei ajuta elevii sa isi cultive vocile distincte si personale, atat ca artisti, dar si ca oameni. Alaturi de compania artistica Izumi Ashizawa Performance, a participat si a fost premiata la festivaluri, turnee si spectacole individuale din toata America, precum si in Peru in anul 2012. Ea studiaza migratia istorica si scrima cu maestrul de lupte Brad Waller, pe care l-a asistat la Conferinta Nordica de Lupte din Suedia in 2013. Ea insasi este membru al Societatii de Arta a Luptelor. Certificata recent ca instructor de yoga, Claudia este dornica sa is extinda munca in taramul mindfulnessului.

Agenda taberei: http://www.villageonthehill.ro/camp-schedule/

Pentru mai multe detalii, va rugam sa il contactati pe dr. Dan Baciu la numarul de telefon 0744.782672 sau la adresa de e-mail: [email protected]

http://www.villageonthehill.ro/

banner final