Mobilier pentru copii

Mobilier pentru copii

In ziua de azi, parintii nu mai vor pentru copiii lor doar un pat mic sau o masa mica. Ei au nevoie de un concept de mobilare nou, care sa poata fi adaptat pe masura ce copilul creste.

Ideea de a putea transforma o camera de bebelus, dupa doar cativa ani de utilizare, intr-una de tineret, folosind aceleasi piese de mobilier, este pe cat de noua, pe atat de bine primita de parinti, care in acest fel economisesc timp si bani.

Designul flexibil al ansamblurilor de mobilier este special gandit pentru a se adapta nevoilor celor mici, la varste diferite.

De exemplu, masa de infasat poate fi acum folosita in continuare pe post de comoda cu sertare, dupa ce ii demontezi protectiile laterale de deasupra. De asemenea, patutul atasat partii laterale a patului tau a devenit o bancheta cu baldachin in care fetita ta isi aseaza papusile.

Pe acelasi principiu, al reutilizarii, sunt construite in momentul actual aproape toate patuturile de bebelusi, care pot deveni paturi de o persoana, dupa ce le sunt inlaturate grilajele laterale de protectie, iar salteaua este coborata la ultimul nivel.

Sursa: www.casamea.ro