Moda tatuajelor in viata adolescentilor

Moda tatuajelor in viata adolescentilor

0
tatuaj

tatuaj-2

Picture 1 of 2

Fie ca vrem, fie ca nu, adolescentul poate recurge la tatuarea pielii. Pericolul tatuajelor este destul de mare, putandu-se produce anumite leziuni la nivelul pielii sau chiar pericolul infectarii.

Pentru a putea sa se tatueze tinerii vor trebui sa arate saloanelor de tatuaj acordul parintilor, in caz contrar acestia putand fi sanctionati.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De regula, tinerii apeleaza la tatuaje neprofesioniste ceea ce implica introducerea tusului in interiorul dermului la adancimi diferite. In acest caz adolescentul nu va putea scapa de tatuaj destul de usor. In cazul in care tatuajul este situat la adancime mai mare, laserul nu va face fata unei astfel de operatiuni. De asemenea, vindecarea pielii se va face destul de greu, fiind o etapa lenta.

Scoaterea unui tatuaj de pe piele implica costuri destul de mari, dar si mentinerea unei zone dureroase la nivelul pielii. De cele mai multe ori tatuajele efectuate de catre personal neprofesionist nu pot fi scoase cu atata usurinta de pe piele, ramanand astfel urme vizibile si chiar cicatrici de culoare sidefie pentru tot restul vietii.

In viata unui adolescent, tatuajele pot capata o simbolistica aparte. De aceea, de cele mai multe ori tinerii incearca sa isi arate dragostea si iubirea fata de partenerul de viata prin imprimarea numelui acestuia sau a unei inimioare.Formele tribale sunt de asemenea la mare cautare.

Tatuajele in viata unui adolescent semnifica mai mult decat o simpla inscriptie. Fie ca sunt facute  pentru a fi in pasul modei, acestea pot capata forme destul de ciudate, situate in cele mai intime regiuni ale corpului. De la glezna, mana, picior, regiunea spatelui – toate reprezinta locuri in care adolescentul isi poate surprinde parintii cu amplasarea tatuajului.

Foto: http://www.supereva.ro / http://www.clinicistomatologice.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu