Modelul de slabire elvetian

Modelul de slabire elvetian

0
mancare omleta (http://nyceats.files.wordpress.com)

mancare omleta (http://nyceats.files.wordpress.com)Imediat dupa nastere te vei confrunta cu o perioada in care te vei simti diferit fata de cea care te stiai inainte de sarcina. Nu vei mai arata la fel ca inainte, adaosul de kilograme va fi destul de vizibil. De aceea, te vei lupta si vei incerca chiar sa te infometezi pentru ca totul sa redevina ca inainte, sa redevii tu iaraci cea care ai fost.

Regimul de slabire elvetian ajuta la pierderea a circa trei kilograme intr-o saptamana. Nu este necesara infometarea si nici o carenta de vitamine sau de minerale din corp. Intr-un cuvant, regimul va contine cam tot ceea ce este necesar pentru a te mentine in forma, beneficiind de suficiente vitamine, minerale sau nutrienti necesari dezvoltarii tale. Ceea ce nu este atragator la un asemenea regim este faptul ca in fiecare zi vei fi nevoita sa mananci cam in acelasi mod, aceleasi feluri de mancare.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Iata ce poti sa mananci:

2 oua fierte sau omleta fara ulei;

0,5 litri lapte;

50 g zahar;

300 g carne de pui sau peste – fiarta, la cuptor sau la gratar;

50 g. Branza vaca;

150 g paine de secare, ovaz sau cereale integrale;

100 g cartofi;

50 g unt;

fructe;

legume.

Si daca tinzi sa te plictisesti, nu uita ca poti face combinatii spectaculoase, diversificand felurile indicate de mancare.
Fara comentarii

Lasa un comentariu