Monini – O alegere savuroasa si sanatoasa!

Monini – O alegere savuroasa si sanatoasa!

0

Diferentele de temperatura pun organismul la grele incercari, dar o dieta echilibrata precum dieta mediteraneeana tine situatia sub control. Totul se datoreaza uleiului de masline extravirgin, alimentul de baza al acestui stil de viata si unul dintre „alimentele-medicament”.

Cu o aroma minunata, uleiul de masline da savoare mancarii, ii imbogateste gustul si aduce organismului nutrienti esentiali in pastrarea imunitatii atat de necesare in acest anotimp. Include-l in meniul tau zilnic uleiul de masline extra virgin Monini, ca sa te bucuri de sanatate si o viata de calitate!

Monini va recomanda Monini Delicato !

Uleiul de masline extravirgin Delicato beneficiaza de toate proprietatile nutritive ale unui ulei de masline extravirgin, dar aroma sa este mai usoara si catifelata. Reprezinta o solutie pentru cei care nu sunt obisnuiti cu gustul puternic si intepator (piperat, picant) , gust tipic pentru uleiul de masline extravirgin. Condimentand si gatind cu uleiul de masline extravirgin Delicato veti evidentia gustul preparatelor , fara ca aroma uleiului de masline sa devina nota dominanta. Este ideal pentru salate, marinate, dressing si nu numai.