Musicalul Cantec pentru Tisha, in premiera absoluta, in ziua de Florii!

Musicalul Cantec pentru Tisha, in premiera absoluta, in ziua de Florii!

0

In Duminica Floriilor, MiniArtShow by Ioana Ginghina a pregatit o surpriza pentru cei mici, dar si pentru cei mari, premiera musicalului Cantec pentru Tisha, un spectacol plin de energie si voie buna, primul musical creat impreuna cu spectatorii.

Duminica, 5 aprilie, orele 18.00, copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la premiera absoluta a musicalului Cantec pentru Tisha, in regia Feliciei Dalu care se va juca la Sala ArCub (Str. Batistei, nr. 14).

Toti copiii vor fi intampinati cu surprize iar cei care poarta nume de Floare vor beneficia de intrare libera (in limita locurilor disponibile).

Cantec pentru Tisha este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cantece si jocuri interactive in care dumneavoastra, spectatorii – mari si mici – deveniti eroii povestii Tishei.

Este un spectacol emotionant dedicat atat copiilor peste 4 ani cat si parintilor care, prin interactiune si jocuri noi, reuseste sa aduca in prim plan relatia dintre copii si parinti, importanta si nevoia de a petrece cat mai mult timp cu copilul tau.

Realizat dupa exigentele celor mici, musicalul Cantec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povesti reale, muzica originala antrenanta a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plina de farmec a unor actori experimentati si, surpriza spectacolului, aparitia video a cuplului Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol.

Cu drag si de dragul copiilor, in Vinerea  Mare, 10 aprilie, orele 18.00, MiniArtShow by Ioana Ginghina impreuna cu Fundatia Principesa  Margareta a Romaniei, fac cadou copiiilor din medii defavorizate o reprezentatie a musicalului Cantec pentru Tisha, donand 50% din profit .

Spectacolul caritabil se va juca tot la sala ArCub iar jumatate din profitul din vanzarea biletelor va fi donat in Sfanta zi de Paste.

Despre MiniArtShow by Ioana Ginghina

”Sunt mama unei fetite de 6 ani si lucrez in industria teatrului pentru copii de 14 ani.

Am observat ca celor mici le plac spectacolele cu multa muzica, dans si povesti reale. Compania MiniArtShow a produs pana acum spectacole de teatru de camera, combinatii de ateliere si spectacole pentru educatie timpurie si spectacole de teatru de papusi, cu care ne-am prezentat si in festivaluri importante de teatru din tara. Acum a venit timpul sa trecem la un alt nivel, la unul performant, iar acest nou proiect “Cantec pentru Tisha” va surprinde prin inedit si dinamism.”, declara Ioana Ginghina, producatorul spectacolului si manager MiniArtShow.

 

Cantec pentru Tisha

Textul si versurile: Andreea Gaica

Compozitie muzicala originala: Eduard Petru Jighirgiu

Costume si decor: Flavia Varga

Regie si coregrafie: Felicia Dalu

 

Distributie:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghina/Andreea Gaica

Raza de Culoare: Ilona Brezoianu

Cosarul: Emilian Marnea/Razvan Rotaru

Ursul: Rares Florin Stoica/Razvan Rotaru

 

Producator: MiniArtShow by Ioana Ginghina

Durata: 60 min

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim – http://www.eventim.ro

Rezervari bilete se pot face la [email protected], telefon 0749419999.

Va asteptam sa fiti eroii povestii lui Tisha!