Musicalul CANTEC PENTRU TISHA se joaca in scop caritabil, in vinerea...

Musicalul CANTEC PENTRU TISHA se joaca in scop caritabil, in vinerea mare !

0

MiniArtShow by Ioana Ginghina si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei va invita la spectacolul caritabil Cantec pentru Tisha care va avea loc in Vinerea Mare ( 10 aprilie), la orele 18.00, la ArCub.

IMG_8162Cu totii putem face un miracol, in ajunul Sarbatorii Pascale, participand la musicalul Cantec pentru Tisha. Este cadoul facut de fiecare dintre noi pentru copiii din mediile defavorizate, 50% din vanzarea biletelor fiind donate.

Dupa succesul premierei din Duminica Floriilor, cand sala ArCub s-a transformat intr-o poveste plina de culoare, de cantec si dans, in care fiecare micut a devenit erou al musicalului, gandurile si sentimentele se indreapta catre micutii care nu simt bucuria Sarbatorilor Pascale alaturi de familie.

Cantec pentru Tisha este un spectacol emotionant, dedicat atat copiilor peste 4 ani cat si parintilor care, prin interactiune si jocuri noi, reuseste sa aduca in prim plan relatia dintre copii si parinti, importanta si nevoia de a petrece cat mai mult timp cu copilul tau.

Realizat dupa exigentele celor mici, musicalul Cantec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povesti reale, muzica originala antrenanta a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plina de farmec a unor actori experimentati si, surpriza spectacolului, aparitia video a cuplului Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol.

Fiti alaturi de Tisha, de prietenii ei si deveniti erou al povestii Tishei si a fiecarui copil care va primi, in ziua de Paste, un mic cadou din partea artistilor si a dumneavoastra.

 

Pret bilet : 35 lei

CANTEC PENTRU TISHA

 

Textul si versurile: Andreea Gaica

Compozitie muzicala originala: Eduard Petru Jighirgiu

Costume si decor: Flavia Varga

Regie si coregrafie: Felicia Dalu

Cu: Ioana Ginghina, Andreea Gaica, Emilian Marnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Razvan Rotaru, Rares Florin Stoica

 

Distributie:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghina/Andreea Gaica

Raza de Culoare: Ilona Brezoianu

Cosarul: Emilian Marnea/Razvan Rotaru

Ursul: Rares Florin Stoica/Razvan Rotaru

Producator: MiniArtShow by Ioana Ginghina

Durata: 60 min

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim – http://www.eventim.ro

Rezervari bilete se pot face la [email protected], telefon 0749419999.

Parteneri: Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Arcub, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Parteneri media: Jurnal pentru copii, Blitz Tv, Romania Libera, Ziarul Ring, Revista Pap Tot, Qbebe, GoKid.ro, Bebelu.ro, Kidspots.ro, Macmackids.ro, Melc-codobel.ro, Copilul.ro, Calendarevenimente.ro, Portalevenimentecopii.ro, Suntparinte.ro, Copiisimamici.ro, Calendarulmagic.ro, B24Kids, Cursuri pentru copii.ro, Gradinite.com