Must-have-uri vara aceasta!

Must-have-uri vara aceasta!

Carucioarele Mutsy si espressorul de lapte parf Formula Pro by Baby Brezza. Stim cu totii ca aparitia unui copil este cel mai spectaculos moment al vietii unui adult, dar si cel care-i schimba viata complet. Parintele viseaza la cateva minute de somn in plus, la cateva clipe de relaxare. Si, in acelasi timp, trebuie sa fie sigur ca micutul lui este protejat in permanenta.

Asa ca iata doua produse care duc cerintele bebelusului si parintilor sai la rang de arta!

Must-have-uri vara aceasta_02

Mutsy, companie mondiala cu origini olandeze, are unele dintre cele mai inovative carucioare din lume, compacte, moderne si, in acelasi timp, elegante. Carucioarele se pliaza pana la dimensiunile unei serviete, cu scaunul sport atasat pe sasiu, in doar cateva secunde. Scaunele sunt reversibile, iar materialele folosite sunt premium: aluminiu- pentru sasiu, textil impermeabil si usor de detasat pentru a fi spalat- pentru scaun si accesorii. Modelul IGO de la Mutsy a fost desemnat caruciorul anului 2014, la nivel european, avand cel mai usor landou din lume, doar 3,4 kg. Mai multe detalii, pe www.facebook.com/mutsyromania.

Formula Pro by Baby Brezza este o inovatie americana, aparuta in 2014 si multi-premiata la toate Must-have-uri-vara-aceasta_03targurile internationale de profil. Este un produs unic in lume. Practic, functioneaza ca un espressor de cafea, dar cu lapte praf. Prepara biberonul, in mod automat, in doar cateva secunde, prin apasarea unui singur buton. Masoara, in locul parintelui, apa si pudra de lapte praf. Apoi le amesteca la temperatura si consistenta perfecte. Este utilizabil cu toate tipurile de lapte praf si cu toate tipurile de biberoane. Mai multe detalii, pe www.facebook.com/babybrezzaromania.

Produsele Mutsy si Baby Brezza sunt importate exclusiv in Romania de catre Medplanet Baby, Militari Business Center, Preciziei 3, sect 6, Bucuresti, Tel: 0314259575, Email: [email protected] si pot fi gasite pe Emag sau pe alte site-uri si in Bebe Supermarket Militari.”