Nasterea prin hipnoza sau in apa – printre preferatele romancelor

Nasterea prin hipnoza sau in apa – printre preferatele romancelor

0
gravida (www.petocuri.ro)

gravida (www.petocuri.ro)Chiar daca ne este destul de greu de crezut, romancele prefera nasterea in apa si sub hipnoza.

Desi tehnici extrem de moderne, nasterea in apa sau sub hipnoza poate fi practicata si la noi in tara, mai ales la clinicile si maternitatile private.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Nasterea in apa sau sub hipnoza le face mai fericite pe mamicile romance, inducandu-le o stare de relaxare si de bine pe tot parcursul nasterii. Intr-un cuvant, dispare teama de durere, fiind inlocuita cu fericirea clipei in care bebelusul va veni pe lume.

Tot mai multe maternitati dinRomania au angajat specialisti in psihoterapie pentru indicerea hipnozei pacientelor inainte de nastere. Cu toate ca noi asociem hipnoza cu ceea ce vedem la televizor, in realitate lucrurile stau putin diferit. Prin hipnoza din timpul nasterii psihoterapeutul ii induce femeii o stare de relaxare si de bine, aceasta fiind perfect constienta de ceea ce i se intampla pe tot parcursul nasterii.

Nasterea in apa se numara si ea printre preferata romancelor moderne. Prezinta avantajul ca este mult mai rapida, iar durerile nu sunt resimtite atat de mult pentru mama. In clinicile private din Romania tehnicile de aromoterapie si meloterapie sunt destul de frecvente, inducandu-i mamei o stare de bine si de relaxare, uitand parca de chinurile nasterii.

Cu toate acestea, costurile nasterii la clinicile private prin astfel de modalitati sunt destul de ridicate, ajungand uneori chiar la 1.000 de Euro. Chiar si asa, supravegherea atenta a mamicilor atat in timpul nasterii, cat si dupa, verificarea starii de sanatate a bebelusului si ingrijirea acestuia in conditiile cele mai moderne, dar si posibilitatea sederii in maternitate in conditii de cateva stele, toate le detemin pe romance sa prefere nasterea la clinicile private.
Fara comentarii

Lasa un comentariu