Natural înseamna si simplu… te-ai gandit cum poti sa îti fortifici organismul?

Natural înseamna si simplu… te-ai gandit cum poti sa îti fortifici organismul?

0

Immune Max - sideUn sistem imunitar sanatos este cheia unui organism armonios, tonic si rezistent la presiunea provocarilor zilnice. Fara o îngrijire corecta nu-i asiguram vitaminele de care acesta are nevoie, este posibil ca imunitatea sa scada, la fel si sansele de a ne apara cu succes împotriva bolilor de sezon si a oboselii. 

Agitatia zilnica, insomnia, stresul, zgomotul din jur, oboseala, medicamentele sau expunerea la factori de mediu poluanti duc la slabirea organismului. Încercati metode cat mai naturale pentru întarirea sistemului imunitar!

Islandezii se bazeaza de secole pe puterea binefacatoare a resurselor naturale pentru a-si mentine vigoarea si forta de a rezista la vicisitudinile mediului în care traiesc. Tocmai pe aceasta premisa se bazeaza si IMMUNE MAX, un produs LYSI Ltd. Islanda: sustine starea de sanatate, vitalitatea si rezistenta organismului.

IMMUNE MAX este unul dintre cele mai puternice mijloace naturale pentru combaterea racelii, a gripei si a oboselii. Acesta stimuleaza intens sistemul imunitar, datorita continutului bogat în alkoxigliceroli, obtinut din uleiul din ficat de rechin, fiind un remediu natural foarte pretios, din resurse limitate.
Alcoxiglicerolii se regasesc în maduva oaselor sanatoase si în laptele matern, ei fiind substante ce ofera imunitate naturala în lupta contra infectiilor si în dezvoltarea sistemului imunitar.

Ei ajuta la refacerea tesuturilor, grabesc închiderea ranilor ( inclusiv arsuri, leziuni si infectii – beneficii dermatologice), stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent în fata bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice. De asemenea, alcoxiglicerolii încetinesc procesul de îmbatranire, favorizeaza refacerea organismului dupa terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiatii, favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice împotriva oboselii. În plus, datorita efectului antioxidant, antibacterian si antimicotic, IMMUNE MAX stimuleaza mecanismul de producere a leucocitelor si trombocitelor.

IMMUNE MAX se recomanda copiilor cu varste de peste 10 ani, adolescentilor, adultilor si seniorilor. Doza zilnica recomandata este de 2 capsule pe zi si poate fi marita la indicatia medicului. Femeile însarcinate si cele care alapteaza vor apela la opinia medicului înainte de a consuma suplimentul.
IMMUNE MAX este un supliment alimentar sub forma de capsule, care nu înlocuieste o dieta variata si echilibrata sau un mod de viata sanatos. IMMUNE MAX LYSI se poate asocia cu Omega-3 LYSI sau cu Uleiul din ficat de cod LYSI, împreuna actionand complementar, fortificand în mod natural sistemul imunitar.

IMMUNE MAX se gaseste în farmaciile partenere si în magazinele naturiste, dar si online <http://www.sagasanatate.ro> www.sagasanatate.ro, într-o oferta speciala, însotit de un produs cadou.
Pentru mai multe informatii, accesati www.immunemax.ro si www.lysi.ro.