Nico, în izolare. A intrat în contact cu unul dintre artiştii depistaţi pozitiv cu COVID-19

Artista Nico s-a izolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID.

Cântăreața a făcut testul COVID-19, acesta a ieșit negativ, însă trebuie să rămână în izolare. Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploieşti, acolo unde Nico este angajată, a anunţat pe pagina de Facebook că va suspenda un spectacol unde artista are rol principal.

”Din cauza unor probleme idependente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi (n.r. duminică, 21 iunie) a spectacolului concert <<Suflet pereche>> a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistatată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, a anunţat conducerea Teatrului pe pagina oficială de Facebook.

Echipa “Te cunosc de undeva” trece prin momente de cumpănă

Din echipa “Te cunosc de undeva”, care s-a reunit să filmeze cel de-al 15-lea sezon, au fost confirmați cu coronavirus: Marcel Pavel (60 de ani), Ozana Barabancea (51 de ani), Andrei Ștefănescu (42 de ani), Toto Dumitrescu (22 de ani), Alina Pușcaș (34 de ani) și Adriana Trandafir (64 de ani).

Toți, în afară de Alina Pușcaș, sunt internați la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Capitală. Prezentatoarea Alina Pușcaș se află la Spitalul Militar de Campanie ROL II.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare