Noua formula de lapte de continuare pentru sugari – Aptamil 3

Noua formula de lapte de continuare pentru sugari – Aptamil 3

aptamil 3_foto 1024X1024

aptamil 3_foto 1024X1024Aptamil, expertul mondial in crearea de formule de lapte, aduce in Romania noua formula de lapte de continuare pentru sugari – Aptamil 3, formula de crestere pentru sugari cu varste intre 9 si 12 luni.

Avand la baza expertiza si inalte cercetari stiintifice si inspirat de laptele matern, noua formula de lapte de continuare pentru sugari Aptamil 3 este recomandat sugarilor dupa perioada de alaptare sau in continuarea alaptarii. Specialistii recomanda ca laptele sa ramana un element de baza in alimentatia sugarilor chiar si dupa inceperea diversificarii alimentelor (la varsta de 6 luni pentru copii alaptati sau la varsta de 4 luni pentru copii alimentati mixt). Aptamil 3 contine IMMUNOFORTIS – complex patentat si testat clinic: 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) cu beneficii similare laptelui matern si vitaminele A, C si D – contribuind astfel in mod natural la dezvoltarea unui sistem imunitar sanatos. Formulele de lapte de continuare Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii si pastrarii hranei sugarului datorita ambalajului unic si inovator – EaZyPack. Acesta permite re-sigilarea pachetului pe toata perioada utilizarii lui si protejarea continutului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:1 comentariu

  1. Buna ziua , va rog sa imi spuneti unde pot gasi Aptamil 3 , in Brasov, il caut de 3 saptamani si inca nu este pe piata.Am gasit o singura data la Carrefour , dar de atunci nu mai este.Astept raspuns , va multumesc.

Lasa un comentariu