Vino in parcul Regina Maria si adopta un caine!

Vino in parcul Regina Maria si adopta un caine!

0
catei-fara-stapan

catei-fara-stapanIn cazul in care te numeri printre iubitorii de animale, vino in parcul Regina Maria si adopta un caine. Campania de adoptie a cainilor fara stapan, initiata de Primaria Sectorului 1, continua in acest weekend in Parcul Regina Maria. Zeci de caini fara stapan, adunati de pe strazile Sectorului 1 si adapostiti la Centrul „Odai”, isi asteapta nerabdatori noii stapani.

Bucurestenii iubitori de animale care vor sa adopte un caine pot veni sambata, 21 mai, incepand cu orele 10.00, in parcul Regina Maria, de unde pot alege un caine oferit spre adoptie de Serviciul Politia Animalelor din randul celor 30 de exemplare prezentate (adulti si pui).

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cainii oferiti spre adoptie sunt vaccinati, sterilizati, le-au fost montate microcipuri si au carnete care dovedesc ca sunt clinic sanatosi. Actele de adoptie vor fi intocmite pe loc, cainii putand fi preluati de potentialii proprietari chiar din parcul Regina Maria.

Incepand cu luna mai au loc campanii de adoptie a cainilor maidanezi, alternativ, in parcurile Regina Maria, Kiseleff si Bazilescu.

Primaria Sectorului 1 a demarat campaniile de adoptie a cainilor fara stapan in luna aprilie 2009. In cele peste 20 de editii ale campaniei de adoptie desfasurate in cursul anilor trecuti, peste 700 de caini maidanezi au inceput o viata noua alaturi de familiile adoptive.

Bucurestenii care vor sa adopte un caine maidanez o pot face si direct de la adapostul din Sos. Odai de luni pana vineri intre orele 09°°-14°°.

In data de 15 ianuarie 2009, Primaria Sectorului 1 a inaugurat cel mai modern adapost pentru cainii fara stapan din Capitala – Centrul Teritorial de Adapostire si Protectie Temporara a cainilor fara stapan din Soseaua Odai nr. 3-5. Centrul este dotat cu toate facilitatile si poate adaposti peste 600 de caini care sunt ridicati de pe strazi. Adapostul cuprinde, pe langa spatiile individuale pentru caini, un cabinet veterinar modern si o zona de birouri.

 

 

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu