Noul Calvo –ton pentru sandvis

Noul Calvo –ton pentru sandvis

0

Tonul CALVO este un aliment care trebuie sa faca parte din orice dieta deoarece contine grasimi ,,bune” de forma acizilor grasi Omega – 3 si Omega – 6. Tonul CALVO este un aliat in toate dietele fiind o sursa bogata de proteine, cu un aport caloric mic spre mediu si maximum de nutrienti.

Anul acesta CALVO lanseaza o noua gama de 4 produse, TUNA SANDWICH .

Noua gama TUNA SANDWICH vine in intapinarea nevoii de a manca sanatos. Fie ca este vorba de micul dejun, degustarea de la ora 10 sau de cea de la ora 17, oricand un sandvis cu ton este o alegere gustoasa si sanatoasa!

CALVO – TON PT SANDVIS AFUMAT

CALVO reuseste sa vina cu un produs echilibrat, excellent de servit ca atare sau in clasicul sandvis cu maioneza, muraturi sau salata verde, cu ceapa si un pic de marar. Daca nu ai gustat pana acum acest sandvis, nu stii ce ai pierdut!

calvo-tuna-for-sandw-cancircle_smoked

CALVO – TON PT SANDVIS CU JALAPEÑO

Bucatile de ton cu feliile de ardei jalapeño dau un gust unic, usor picant si usor dulce oricarei pizza sau oricarui sandvis. Sandvisul este minunat cu rosii, avocado, salata verde si un pic de maioneza light.

calvo-tuna-for-sandw-cancircle_jalapeno

CALVO – TON PT SANDVIS IN ULEI VEGETAL

Clasica reteta a sandvisului cu ton se dovedeste a fi mult mai usoara folosind acest ton special de la CALVO

CALVO – TON PT SANDVIS IN SOS NATUR

Tonul in sos natur este recomandat in special in diete datorita continutului scazut de grasimi. Excelent in asociere cu salata verde, rosii, castravete, un pic de porumb si o paine integrala.

calvo-tuna-chunks-water

CALVO este unul din cei mai mari producatori de conserve de peste. Are propria flota de pescuit, detine 7 vase de pescuit ton si 3 vase pentru refrigerare si 2 pentru transport si pescuieste 51000 de tone anual. Calvo are 2 fabrici de prelucrarea pestelui in Spania, o fabrica in Brazilia si alta in America Centrala. Respecta si impune reglementarea la nivel mondial cu privire la pescuitul legal și protejarea speciilor de ton ale acestor organizații, face parte din ”Earth Island Institute” si Dolphin Safe Program. In Romania tonul Calvo este importat si distribuit de Parma food Group Distribution.