Noul sistem complet din sticla GEALAN-KUBUS®, prezentat la targul FENSTERBAU FRONTALE 2016

Prezenta GEALAN la targul FENSTERBAU FRONTALE 2016 sta sub motto-ul „Inovatia ca sistem“. Noutatea absoluta o reprezinta sistemul complet din sticla GEALAN-KUBUS®, care, datorita suprafetelor vizibile minime, atat la interior cat si la exterior, asigura un procent maxim de sticla pentru ferestre si usi de balcon. Noul sistem de profile, prevazut cu cercevea complet ascunsa sprijina un design nou al cladirilor, cu aspect integral de sticla, faciliteaza patrunderea luminii si deschide clientilor GEALAN accesul pe un segment complet nou de produse. Pe langa o mostra supradimensionata si exponate unicat, in cadrul targului se pot vedea particularitatile sistemului GEALAN-KUBUS®. Alte puncte de interes din expozitia GEALAN de la targul Fensterbau Frontale din Nürnberg sunt platformele-sistem, complet echipate, S 9000, cu solutii specifice cerintelor din diverse tari si completarea tehnologiei acrylcolor cu nuante noi. 

Sistemul complet din sticla GEALAN-KUBUS®

Pentru proiectantii GEALAN, cerintele noului sistem complet de sticla au insemnat proiectarea unui sistem de profile cu urmatoarele criterii: mai multa sticla, mai multa lumina, mai putine cadre de toc, un limbaj clar al formelor, clasic si cu stil, cea mai buna izolatie termica, suprafete inovatoare si elemente adecvate pentru constructii colorate, mai inalte. Rezultatul activitatilor de proiectare a fost sistemul de ferestre si usi pentru balcoane, GEALAN-KUBUS®, cu cerceveaua ferestrei complet ascunsa. Astfel, GEALAN a transferat caracteristicile de design din zona ferestrelor de lemn si de aluminiu intr-un sistem modern de tamplarie PVC, orientat spre design, cu toate avantajele acestui material pentru ferestre.

Noul sistem, prin optica sa moderna face posibila constructia elementelor cu suprafata maximala de geam pe partea interioara, acest lucru fiind posibil prin cerceveaua de fereastra complet ascunsa. Deosebita in acest sistem este solutia de stulp cu o latime totala vizibila de 100 mm, asociata cu o statica exceptionala. Astfel, stulpul si partile laterale ale tocului au aceeasi latime vizibila, ceea ce subliniaza forma GEALAN-KUBUS®. Sistemul deschide clientilor GEALAN noi perspective, respectiv segmente de productie, oferind in viitor elemente care nu au putut fi acoperite cu vechile sisteme de profile din PVC.

Platforma sistemului S 9000, complet echipata

In octombrie 2015, GEALAN a completat sistemul S 9000 cu usa glisanta cu ridicare, disponibila cu suprafata acrylcolor. Sistemul complet S 9000 formeaza platforma ideala pentru constructia de ferestre, usi de balcon, usi de intrare si usi glisante cu ridicare moderne. Sistemul combinat, cu adancime de constructie de 82,5 mm si cu 3 garnituri, reuneste avantajele si caracteristicile garniturilor de etansare mediene si de contact, putand fi utilizat atat pentru constructii noi, cat si pentru renovari. „Varful de lance” al  sistemului S 9000 il reprezinta combinatia unica de profile GEALAN-FUTURA®. Ea reuneste inovatiile GEALAN precum Vitrajul Static Uscat – GEALAN STV® (Safe Technology), Izolarea Intensiva Integrata – GEALAN IKD® (Warm Technology) si tehnologia speciala pentru suprafete colorate – Acrylcolor. GEALAN-FUTURA®, cu profile standard si armaturi standard din otel de 2 mm, face posibila constructia de elemente de ferestre pentru case pasive, chiar si in varianta colorata, conform Directivei  ift WA-15/2. De asemenea, elementele GEALAN-FUTURA® ating clasa RC2 de securitate anti-efractie si permit constructia de elemente mai inalte.

In premiera la FENSTERBAU FRONTALE va fi prezentata dezvoltarea sistemului in jurul unui nou profil de cercevea de fereastra cu mono-stulp, care va fi disponibil din 2016 pe alb, diverse folii decor lemn si acrylcolor. Focusul in proiectarea acestor profile s-a facut pe suprafete vizibile deosebit de inguste, disponibile in sistemul standard. Ca atractie este impartirea sectiunii de stulp, la care prin principiul mono-stulp se atinge o latime vizibila de 106 mm cu un sistem standard. Desi concentrarea s-a facut pe “vederi inguste”, nu au existat compromisuri in ceea ce priveste statica. Astfel ca se utilizeaza unitar la cercevea si la profilul de mono-stulp o armatura care, datorita caracteristicilor sale statice, permite inaltimi de pana la 2,30 m ale elementelor albe si respectiv 2,20 m pentru profilele colorate, in timp ce, in combinatie cu tehnica STV® (Safe Technology), elementele albe ajung pana la 2,50 m, iar cele colorate pana la 2,40 m.

Clientii si toti cei interesati pot vedea la targ sistemul S 9000 in toata diversitatea sa la standul nr. 103, din hala 5 si se pot convinge de solutiile inteligente pentru ferestre, usi de balcon si usi de intrare moderne.  

Sistemul S 9000 pentru piata din Italia

Pentru piata din Italia sunt disponibile doua noi tocuri de renovare. Ambele sunt disponibile conform principiului de baza al sistemului combinat S9000, atat cu garnitura mediana, cat si de contact. O alta completare a programului de productie in sistemul S9000, pentru Italia este un nou profil de cercevea cu 6 camere si cu design care urmareste suprafata, ceea ce face posibila o diferentiere fata de elementele ferestrelor standard.

Sistemul S 9000 pentru piata olandeza

Urmatorul pas important in constructia platformei de sistem S 9000 este orientat in directia Olandei. In anii care urmeaza, GEALAN extinde in doua etape sistemul S 9000 in jurul unui program complet, specific geometriilor profilelor olandeze. Acesta cuprinde profile specifice de toc, solutii speciale pentru o adancime de montaj de 82,5 mm, solutii pentru deschideri alternative si solutii de profile pentru realizarea aspectului de lemn, atat de iubit in Olanda.

La FENSTERBAU FRONTALE, GEALAN prezinta primul element al sistemului NL (olandez), nou, proiectat pe baza S 9000. Acesta este realizat in varianta etansarii cu garnitura mediana cu termoizolatie de top si combinata cu suprafata premium Acrylcolor. Astfel, GEALAN face pasul in transpunerea sistemului S9000 in Olanda si ofera clientilor sai olandezi un sistem modern de profile specifice, cu valori exceptionale de izolare termica. 

Tehnologia Acrylcolor

Un punct de atractie pentru GEALAN in cadrul targului FENSTERBAU FRONTALE 2016 il reprezinta tehnologia Acrylcolor, experimentata de peste 35 ani. Pe langa faptul ca o mare parte a exponatelor prezentate sunt realizate cu aceasta tehnologie, in cadrul targului se fac prezentari live, care explica vizitatorilor calitatile si avantajele acestei tehnologii.

Elementul central al prezentarii il constituie noile nuante Acrylcolor in gama de negru si metalic, pe care GEALAN le va prezenta in premiera la targ, celor interesati, clientilor si arhitectilor.

Profilele cu suprafata speciala Acrylcolor sunt extrem de rezistente la influente externe: garanteaza mentinerea culorii, rezistenta la zgarieturi, reflexia ridicata, rezistenta la intemperii si, in plus, sunt usor de intretinut, nu necesita reparatii si sunt 100% reciclabile.

Studiu de proiectare pentru solutia pragului de 0 mm

In general, in cazul constructiilor care gazduiesc mai multe generatii, accesibilitatea devine din ce in ce mai importanta si impune cerinte pentru solutii de trecere, pe cat posibil fara praguri la elementele inalte. In acest moment, GEALAN prezinta un studiu de proiectare, care ofera o trecere cu prag de 0 mm intre interior si exterior pentru usile de balcon si cele de intrare.

Solutii pentru pietele specifice diverselor tari

Pe langa noutati, programul de la targ este completat cu solutii testate, din programul GEALAN.  Printre acestea se numara:

– Elemente din familia sistemului S 8000 IQ cu adancime de constructie de 74 mm. Impreuna cu tehnica de lipire STV® (Safe Technology), ele formeaza baza pentru constructia ferestrelor cu geamuri de 46 mm, respectiv 48 mm grosime si totodata, baza pentru diverse solutii nationale specifice in Franta si Tarile de Jos.

– Special pentru Franta se prezinta o constructie de prag, care indeplineste cel mai bine standardele franceze specifice in ceea ce priveste etansarea in zonele de legatura la corpurile de constructii.

– Sistemul glisant de 74 mm pentru Europa sudica si Africa de Nord.

– Si in sfarsit, dar nu in cele din urma, sunt prezentate sistemele clasice cu garnitura mediana S 7000 IQ si S 7000 IQ plus in cadrul unui element combinat, de toc de 74 mm si cercevea de 82,5 mm.

La standul GEALAN 103 din hala 5 de la targul FENSTERBAU FRONTALE, clientii si toti cei interesati se pot convinge de multitudinea de inovatii din sistemul GEALAN, dar si de produsele performante ale companiei. Toate acestea sunt completate de un spectru larg de servicii profesioniste, oferite de centrele GEALAN si biroul tehnic.

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. Bebelu este o plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii. Ne propunem să încântăm vizitatorii, să-i fascinăm, să-i surprindem şi să-i reţinem în mrejele paginilor noastre.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare