Nutritie echilibrata, gusturi delicioase si un cadou surpriza cu cerealele Milupa

Nutritie echilibrata, gusturi delicioase si un cadou surpriza cu cerealele Milupa

0
Milupa-promo-pack_cereale-mere

Milupa-promo-pack_cereale-mereCerealele preferate ale micutului tau iti aduc in luna aprilie o surpriza: la doua pachete de Milupa 7 Cereale, Vise Placute cu Mere, Stracciatella sau Primele mele cereale cu Mere primesti cadou o cutie pentru pastrarea cerealelor.

Pe langa gusturile delicioase, pe care bebelusul tau le va accepta cu placere, cerealele Milupa ii ofera acestuia si confortul unei burtici fericite. Prof. Dr. Marin Burlea, presedintele Societatii Romane de Pediatrie recomanda cerealele Milupa datorita „aportului nutritiv in saruri minerale, dar mai ales datorita continutului in fibre alimentare. Asadar, prezenta cerealelor in dieta micutului va stimula motilitatea tubului digestiv si va asigura un tranzit intestinal adecvat”.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pachetele promotionale se gasesc pentru retete de cereale de 4, 6, 8 şi 10 luni astfel incat micutii de orice varsta sa se poata bucura de cerealele lor preferate si de cadoul Milupa.

Promotia este valabila in limita stocului disponibil. Pachetul promotional se gaseste in hipermarket-uri si in marile lanturi de farmacii.

Recomandate de Societatea Romana de Pediatrie.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu